Dziwne trochę, bo z tego co czytałem to pliki się ściągają tak czy inaczej. Tylko o samej instalacji decydujesz w dogodnym dla siebie momencie. No chyba, że nigdy nie zaakceptujesz instalacji, to wtedy faktycznie możesz wylecieć z kolejki.
Nie wiem, ja już kompletnie nie ogarniam ich logiki i systemu aktualizowania przez nich naszych aut. Mam wrażenie, że te numerki jak 6.1.0... 6.3.0... to takie picieszacze, że jesteśmy prawie na tym samym etapie co klienci w USA... Którzy są już na 6.7.0... i od sierpnia 2023 maja przygotowanie baterii przed podjazdem do ładowarki, czyli od 5.1.1... a my !nawet z 6.3.0 nie dostaniemy - Tak napisali na FP Community...
Piękne jest też to jak niby musimy przejść pełną ścieżkę poprawek... Ale jak nie dostaliśmy 6.2.0 to dostaniemy tę Interwencyjną PU-coś-tam..., która mi sie cały czas "pobiera"... A 6.2.0 już nie, bo ta PU-xxx zawiera te poprawki z 6.2.0 i to jest takie 6.2.1... i dostaną ja tez ci którzy dostali wcześniej 6.2.0... a piękne jest w tym to, że wiele z tych poprawek uwalało to czy owo, albo instalowało sie w sposób trochę amatorski, samodzielnie i nawet bez informowania Cię ze zaraz samochód może zacząć wariować, więc bądź na to gotowy drogi kierowco...
Kończąc, niektóre z tych poprawek to takie gnioty typu wiemy że dzięki tej poprawce przestanie działać to i to więc po niej dostaniesz odrazu poprawkę do tej poprawki przygotowujac twój samochod do kolejnej poprawki która usunie błędy z poprzednich poprawek...
Nie narzekam... Tak to widzę i czekam na kolejne "coś dużego"...
W USA z tym 6.7.0 wlasnie ci z Job1 2021 dostali coś dużego... Możliwość otwierania Frunka w aplikacji 🤣... Ale dodali też nowość, info, jesli frunk jest niedomknięty...
... ... ...
W oczekiwaniu na kolejne coś dużego... 😈