Aktualizacje PowerUp

vwir

Pionier e-mobilności
W sumie to ciekawe z tymi stycznikami - wersji SR akcja serwisowa w ogóle nie dotyczy? Nikt się do mnie nie odzywał w tej sprawie, ale też i nie mam ochoty się dopominać, skoro wszystko działa i nic się nie psuje.

kdldz

Zadomawiam się
> a teraz jezdze wersja GT na czas serwisu

Daj namiar na ten serwis to nastepnym razem zawioze tam mojego :D

mALEK

Pionier e-mobilności
wersja NA czy EU? W wersji NA byly tylko standardowe LED , czyli takie jak w wersji EU RWD, i tutaj, zadnych problemow z przelaczaniem nie mam/mialem - przelaczaly sie za kazdym razem. Nawet za szybko/czesto :) W przypadku matrycowych - czyli wersji EU AWD/GT tez nie zauwazlym problemow - matryca zalacza dosc szybko dogowe, a ze szybko tez potrafi "wycinac" obszary, wiec czasami nawet trudno wylapac, ze sie zalaczylo. Zdarzylo mi sie jechac za autem na drogowych, ale widac bylo, ze dlugie swieca tylko na boki :) btw. podczas mgly widac zdecydwoana przewage matrycowych nad standardowymi LEDami

wemar

Fachowiec
Miało być tak dobrze, a wyszło jak zwykle. Aktualizacja 24-PU-CLS-CFG - po wybraniu jakiejkolwiek innej karty, gdy Android auto był na pierwszym planie, powoduje, że znika on nie tylko z ekranu, ale także z paska aktywnych zadań. Trzeba go ponownie wybrać z menu domowego. Połączenie z telefonem nie jest przerywane, znika tylko z ekranu.

wemar

Fachowiec
Systemowa, skrycie nocą przyszła. Info w appce jest, że tam, takie drobne, popraweczki, bez znaczenia, przygotowanie do następnych ekscytujących aktualizacji. Tyle tylko, że radio było na zakresie AM, więc poprawka musiała mieć coś wspólnego z infotainment. Od razu sprawdziłem, bo miałem nadzieję, że naprawili tryb głośnomówiący, ale nic z tego. Nie naprawili, popsuli następną rzecz.