Arrczi
Fachowiec
Ciekawe czy wymiana na ten sam drogi płyn?.Akcja obejmuje raczej wszystkie Soule
Ciekawe czy wymiana na ten sam drogi płyn?.Akcja obejmuje raczej wszystkie Soule
Można przekroczyć interwał 15 tys. o kilkadziesiąt km, czy nie bardzo?.Nie, wymieniają na zwykły.
Już po serwisie, bez wymiany płynu bo był już ten drogi niskoprzewodzący niebieski. Pierwsza produkcja miała zwykły zielony i wymieniali. Ja mam z końcówki roku i nie trzeba było. Nieoficjalnie trochę można przekroczyć interwał serwisowy. Ja nie ryzykowałem bo mi w KIA miła pani powiedziała, że akcja serwisowa dla tego rocznika i nie można. Jak by był 2022 to trochę można.Nie można.
Aaaa, czyli wcześniejsze info,, że można lać borygo nie było prawdziwe?Już po serwisie, bez wymiany płynu bo był już ten drogi niskoprzewodzący niebieski. Pierwsza produkcja miała zwykły zielony i wymieniali. Ja mam z końcówki roku i nie trzeba było.
Masz jakieś wsparcie, czy niedokładnie usłyszałeś?Nie, wymieniają na zwykły.
Nie, wymieniają na zwykły.
To jak to w końcu jest - wymieniają z drogiego na ten tani czy z taniego na drogi niskoprzewodzący :O ?Już po serwisie, bez wymiany płynu bo był już ten drogi niskoprzewodzący niebieski. Pierwsza produkcja miała zwykły zielony i wymieniali. Ja mam z końcówki roku i nie trzeba było.
Info z dzisiaj, ma Pan niebieski niskoprzewodzący, który podlega wymianie co 3 lata lub 60 tys. km. Koszt na dzień dzisiejszy 1200 cały serwi. Akcja wymiany dotyczy rocznika 2021 z początku produkcji z zielonego na niebieski.To jak to w końcu jest - wymieniają z drogiego na ten tani czy z taniego na drogi niskoprzewodzący :O ?