Aplikacja automat, która sprawdza ceny Tesli i wysyła powiadomienia - HowTo

STMS

Pionier e-mobilności
normalnie jak twarzoksiążka ... kto ma większego ... a nie czekaj kto ma więcej zrealizowanych poleceń :ROFLMAO:

Łukasz Bigo

Pionier e-mobilności
Członek redakcji
Ja mysłałem, że akcja: https://elektrowoz.pl/porady/elektr...mie-lojalnosciowym-tesli-pomagaj-innym-akcja/ to będzie cykliczne (np. raz w tygodniu) rotowanie zawodników z TOP 20. Bo Jeśli Ty, @Bronek i @krzyss jesteście cały czas linkowani w ww. artykule to dojdzie do takiej właśnie sytuacji 'nasycenia' Was referralami. Więc Wy już nie zyskacie, a inni (w tym może i ja :p) też nie... bo TOP20 to de facto TOP3:

@Łukasz Bigo można prosić o jakieś uścislenie / wyjaśnienie regulaminu tej akcji?

P.S. Sorry @Vangass, za wtrącenie w Twoim temacie.

Jest cykliczne. Pierwszą trójkę chciałem przetrzymać nieco dłużej, szczególnie, że na początku dostawałem zaktualizowane linki. Teraz zmiana będzie się odbywać raz w tygodniu w czwartek.

Właśnie wskoczyła druga trójka, w tym Pan @vwir , który referrala nie ma, ale i tak mu dziękuję :)

Zapomniałem dodać: wymiana referrali będzie wiązała się z podziękowaniami również w mediach społecznościowych, jak poniżej.

Vangass

Posiadacz elektryka
Mała aktualizacja: zmiana referala w linku,
@PortoBis dostał zamówienie i 7500pkt.
Teraz kolej na @Ddario .
Powodzenia :).

MarcinEV

Posiadacz elektryka

Łukasz Bigo

Pionier e-mobilności
Członek redakcji
Doszły mnie słuchy, że Tesli "nie podoba się", że zamieszczamy Państwa referrale. Że jest to niby sprzeczne z regulaminem.

Mam zasady: jestem dziennikarzem, wiem, co mogę zrobić w ramach obowiązującego prawa, na żadne regulaminy się nie zgadzałem i nawet nie mam zamiaru ich czytać, bo mnie nie dotyczą. W związku z tym na takie ostrzeżenia mogę zareagować jedynie wzruszeniem ramionami.

Ale ci, którzy są na liście, powinni zapoznać się z tym regulaminem, żeby nie okazało się, że wbrew Państwa woli wyświadczam Państwu niedźwiedzią przysługę :)

Od teraz w stopce są Pan @gim-kg , @JareG i @elektryk . W następnym kroku znajdą się tam Panowie @p0li , @slaveq i @Gandalf .

Z poważaniem

Pepek

Posiadacz elektryka
Doszły mnie słuchy, że Tesli "nie podoba się", że zamieszczamy Państwa referrale. Że jest to niby sprzeczne z regulaminem.

Mam zasady: jestem dziennikarzem, wiem, co mogę zrobić w ramach obowiązującego prawa, na żadne regulaminy się nie zgadzałem i nawet nie mam zamiaru ich czytać, bo mnie nie dotyczą. W związku z tym na takie ostrzeżenia mogę zareagować jedynie wzruszeniem ramionami.

Ale ci, którzy są na liście, powinni zapoznać się z tym regulaminem, żeby nie okazało się, że wbrew Państwa woli wyświadczam Państwu niedźwiedzią przysługę :)
Taa, ostatnio jutuberzy (np. Bjorn czy Daniel G.) też już zdjęli swoje referale z filmików i stopek, bo Tesla się do nich odzywała, że to łamie regulamin. To powinno być bardziej do zachęcania rodziny/znajomych niż do ogólnego dzielenia się nimi w otwartym necie/social mediach/itp. Pytanie brzmi czy nie powinno się też wtedy usuwać ich ze stopek tu na forum? 🤔 Ja osobiście nie mam na razie zamiaru, ale kto wie, czy to jest w pełni ok?