Aplikacja automat, która sprawdza ceny Tesli i wysyła powiadomienia - HowTo

Vangass

Posiadacz elektryka
Szanowni,

Z racji osiągnięcia limitu 12 poleceń w roku kalendarzowym (w tym na razie 6 odbiorów), chciałbym przekierować ref-linki na Wasze :) .
Osoby, które już odebrały auto proszę o napisanie wiadomości do mnie w tym samym prywatnym wątku co wcześniej umawialiśmy powiadomienia.
Proszę napisać Imię, dzień odbioru (nie zamówienia!) oraz podać swój link polecający.
Nie będę czekał na wszystkich, ale chcę wylosować z paru :) .

Warunki:
- zrobię losowanie
- każdego na kogo wypadnie poinformuję w wiadomości prywatnej, że przekierowuje na niego polecenia
- jeśli ktoś zamówi jedno auto z Waszego linka, to bardzo proszę o info zwrotne
- przeprowadzę wtedy kolejne losowanie z pozostałej puli
- itd, dopóki mi się nie znudzi :p

EDIT:
Tak, mam na myśli osoby, które zamówiły auto z mojego linka i już je odebrały.

Last edited:

Michal

Moderator
Ja na razie mam 10 poleceń ale po osiągnięciu 12 planowałem zebrać zestaw reflinków z forum i używać ich losowo przy generowaniu linków w aplikacji. Wtedy odpada problem przestawiania i bawienia się tym ;)

Michal

Moderator
Nie da się u nas kupić FSD za punkty. Najbliżej jest 3 miesiące rozszerzonego AP za 8000 pkt.

ArtiomEV

Nowy na Forum
Nie da się u nas kupić FSD za punkty. Najbliżej jest 3 miesiące rozszerzonego AP za 8000 pkt.
no to mi zawaliłeś cały misterny plan ;) Dzięki za info.

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Szanowni,

Z racji osiągnięcia limitu 12 poleceń w roku kalendarzowym (w tym na razie 6 odbiorów), chciałbym przekierować ref-linki na Wasze :) .
Osoby, które już odebrały auto proszę o napisanie wiadomości do mnie w tym samym prywatnym wątku co wcześniej umawialiśmy powiadomienia.
Proszę napisać Imię, dzień odbioru (nie zamówienia!) oraz podać swój link polecający.

Warunki:
- zrobię losowanie
- każdego na kogo wypadnie poinformuję w wiadomości prywatnej, że przekierowuje na niego polecenia
Chętnie przyjmę polecenie.

KRA

Fachowiec
Szanowni,

Warunki:
- zrobię losowanie
Dość misternie opisałeś te kryteria ale jakbyś szukał reflinków do podpięcia to ja chętnie swój oferuję, jest w moim podpisie :)

PawelGDZ

Posiadacz elektryka
Dość misternie opisałeś te kryteria ale jakbyś szukał reflinków do podpięcia to ja chętnie swój oferuję, jest w moim podpisie :)
chyba chodzi mu o osoby, które skorzystały z polecenia @Vangass ;)
ja się do nich niestety nie zaliczam, a też chętnie ustawiłbym się w kolejce do losowania :D

nabrU

Moderator
Ja na razie mam 10 poleceń ale po osiągnięciu 12 planowałem zebrać zestaw reflinków z forum i używać ich losowo przy generowaniu linków w aplikacji. Wtedy odpada problem przestawiania i bawienia się tym ;)
Ja mysłałem, że akcja: https://elektrowoz.pl/porady/elektr...mie-lojalnosciowym-tesli-pomagaj-innym-akcja/ to będzie cykliczne (np. raz w tygodniu) rotowanie zawodników z TOP 20. Bo Jeśli Ty, @Bronek i @krzyss jesteście cały czas linkowani w ww. artykule to dojdzie do takiej właśnie sytuacji 'nasycenia' Was referralami. Więc Wy już nie zyskacie, a inni (w tym może i ja :p) też nie... bo TOP20 to de facto TOP3:

1. Forum wyświetla tylko TOP20, dlatego przez pierwsze 7 tygodni będziemy polecać wyłącznie osoby z obecnego TOP20.

@Łukasz Bigo można prosić o jakieś uścislenie / wyjaśnienie regulaminu tej akcji?

P.S. Sorry @Vangass, za wtrącenie w Twoim temacie.