Aplikacja automat, która sprawdza ceny Tesli i wysyła powiadomienia - HowTo

MarcinEV

Posiadacz elektryka
Dzięki. Super robota. Ja jeszcze chwilkę czekam. Natomiast już mnie kręci żeby kupić. Ach to HW4, po co to wprowadzili, tak nie byłoby problemu.

Pabloss

Posiadacz elektryka
Hehehhe rozumiem cię doskonale, też zawsze chcę mieć najnowsze - jak coś kupuję, aby było w najnowszej specyfikacji, ale (nie zrozumcie mnie źle) HW4 wszystko OK lepsze, szybsze, itd. ale w Europie to i tak trochę "o kand dupy ..." bo unia nie pozwala na FSD, więc pomimo najnowszego hardware to mam aktywny tempomat, trzymanie na liniach, zjazd z autostrady i summon. Wiele osób doradza aby nie kupować rozszerzonego autopilota bo jak na razie to EU nie działa.

MarcinEV

Posiadacz elektryka
Hehehhe rozumiem cię doskonale, też zawsze chcę mieć najnowsze - jak coś kupuję, aby było w najnowszej specyfikacji, ale (nie zrozumcie mnie źle) HW4 wszystko OK lepsze, szybsze, itd. ale w Europie to i tak trochę "o kand dupy ..." bo unia nie pozwala na FSD, więc pomimo najnowszego hardware to mam aktywny tempomat, trzymanie na liniach, zjazd z autostrady i summon. Wiele osób doradza aby nie kupować rozszerzonego autopilota bo jak na razie to EU nie działa.

Szczerze mówiąc ja myślę o jakości obrazu z kamer, w kontekście Tesla Vision może to poprawić jakość parkowania (choc nie wiem, czy dobrze myślę). Druga kwestia to trzymanie wartości pojazdu (zawsze to świeży model).

Ostatnio miałem na noc TMYLR z Katowic. Przejewchałem 400 km. Oprócz włączających sie samoistnie wycieraczek na autopilocie nie mam uwag. Auto wygodne, przestronne, dynamiczne i oszczędne. Ceny teraz znowu kuszą ...

Pabloss

Posiadacz elektryka
Oczywiście lepsze kamery powinny wiązać się z lepszym działaniem Tesla Vision . Oprogramowanie też jest regularnie aktualizowane. Jest już lepiej jak na początku i szczerze wierzę, że będzie jeszcze lepiej. U mnie na liczniku już ponad 14 000 km od 25 marca :). Jestem bardzo zadowolony z samochodu.

inter

Pionier e-mobilności
Podobno tesla zablokowała pobieranie z inventory przez booty. Jaka w tym prawda.

Michal

Moderator
Nie ma w tym prawdy ;)

MarcinEV

Posiadacz elektryka
Wczoraj za jednym zamachem zniknęły niemal wszystkie Y z inventory, zastanawiające 🤓

Vangass

Posiadacz elektryka
Czasami tak się dzieje. Nagle wszystko znika, albo pojawia się naście aut... Niezbadane są wyroki Elonowej "sztucznej" inteligencji ;)

Ddario

Nowy na Forum
Cześć wszystkim ,

Jako nowy na forum chciałem się przywitać i wesprzeć pracę kolegi Vangass. Dzisiaj założyłem konto na forum , otrzymałem powiadomienia z apki Vangassa i po pierwszych powiadomieniach z apki zamówiłem pierwszego elektryka 😂 Co prawda dla żony , bo ona już dawno przyjęła tę ideologię. Ja się jeszcze waham , chyba do czasu Roadstera 😂 pozdrawiam wszystkich i korzystajcie z dobrodziejstw aplikacji Vangassa 👍