Hw4 to 1 kamera mniej ale za to pozostałe wszystkie lepsze ? Chyba nic więcej tam nie ma nowego?Ja kupuję prywatnie z kartą dużej rodziny. Jedyne co mnie hamuje to HW4, które się niewątpliwie zbliża. Z drugiej strony powstaje pytanie jakie będą ceny. W Tesli ceny to trochę loteria i polowanie na okazje. Czy warto czekać na ten nowy HW....
Ktoś tutaj na forum opisywał, że jako usługodawca IT ma kilometrówkę i jest wszystko git ze 100% Vat odliczeniem. No ale to nie jest jednoznaczneNiestety aktualnie czarny MY LR 250 500,00 - 2 000,00=248 500,00 zł, za dużo na dopłatę 50% VAT
Powinno być maksymalnie 248 204 zł (no z zapasam 248 199,00 zł). Więc jeszcze za drogo 301,00 zł 😰
Nie chciałbym się Elonowi tłumaczyć, że za 100 USD zawaliłem plan sprzedaży...
Niech coś zdemontują lub np. wypompują płyn do spryskiwaczy będzie o te 100,00 USD taniej.
Przy rabacie 6% łapie się tylko standardowa biała a te jak widać dziwnie znikają jak tylko ma przyjść rabacik.....
Ciekawe ilu jest nas na dopłatę 50%?
Chyba, że ta kombinacja z odliczeniem 100% i zgłoszenie tylko do wykorzystania służbowego (Deklaracja VAT-26) a po tygodniu wycofanie i użytek mieszany ale co na to dopłata mój elektryk?
A jest szansa na dodanie do Twoich powiadomień filtrów cenowych?No i były 2x Y LR w cenie pod dotację 50%
(into) 248 770 zł 267 490 zł
(into) 247 840 zł 266 490 zł
Gratuluję szczęśliwcom cierpliwości.
PS. Przepraszam za dzisiejszą przerwę w powiadomieniach ale nie miałem prądu w domu przez prawie godzinę. UPS wytrzymał 36 minut ale potem serwer kaput. Przed chwilą dotarłem do domu i włączyłem co potrzeba. Problem z konfiguracją też naprawiłem. Następnym razem wszystko wstanie poprawnie.
Na szczęście i tak ktoś zdążył kupić od razu jak powiadomienia poszły.
Dodanie - oczywiścieA jest szansa na dodanie do Twoich powiadomień filtrów cenowych?Tak, żeby otrzymywać powiadomienia dotyczące sztuk tylko poniżej pewnego progu?