O ile ktoś potrzebuje kupować 320 kWh co miesiąc....jak będzie kiedyś potrzebne to przetestuje wypowiedzenie - narazie nie planuję bo ceny dobre nawet jak na PL![]()
Jak zużyjesz połowę, to już tak wesoło nie jest, cena 1 kWh rośnie dwukrotnie.
O ile ktoś potrzebuje kupować 320 kWh co miesiąc....jak będzie kiedyś potrzebne to przetestuje wypowiedzenie - narazie nie planuję bo ceny dobre nawet jak na PL![]()
Jak ktoś dużo jeździ w trasy to cena ok. Ja okazjonalnie od czasu do czasu po kraju się bujnę więc dla mnie opcja sprawdzenia wypowiedzenia jak najbardziej na takjak będzie kiedyś potrzebne to przetestuje wypowiedzenie - narazie nie planuję bo ceny dobre nawet jak na PL![]()
Te 320 kWh na wyjeździe to jest do spalenia, w kraju zbędne. Tańsze gniazdko i darmowe które zostały od czasu do czasu.O ile ktoś potrzebuje kupować 320 kWh co miesiąc....
nie planuję zużyć z pakietu mniej niż 250 kWh a raczej ok 300 będę celowałO ile ktoś potrzebuje kupować 320 kWh co miesiąc....
działa z apki bez problemuCzy Enel x może działać bez karty?
SuC tu nie jest konkurencją w PL bo jest tego za mało w porównaniu do GW i IONITY - czy to co masz w ENEL XCzyli jak kupię teraz to nawet bez karty jestem w stanie wyjechać na majówkęKtoś pisał, że 1500 km za 470 pln to w porównaniu do Suc 230 pln mniej. Szału nie robi ale z ciekawości warto spróbować
O ile nie będzie opłat za rezygnację.
ceny są takie same jak w pakietach krajowych ?Psioczę przy każdej okazji, że roaming w GW słabo działa, ale właśnie wróciłem z krótkiej podróży do Chorwacji i za każdym razem (w Czechach i w Chorwacji) ładowanie ruszyło. Może się w końcu ogarnęli...