A lubisz przepłacać?KIA Charge - co prawda nie dostałem karty przy zakupie oczojeba, ale zastanawiam się, czy nie spróbować podpytać o nią. Warto?
Bo to najdroższa możliwa opcja płacenia za ładowanie.
A lubisz przepłacać?KIA Charge - co prawda nie dostałem karty przy zakupie oczojeba, ale zastanawiam się, czy nie spróbować podpytać o nią. Warto?
Nawet jako awaryjną nie warto mieć? Jakby nic innego nie chciało odpalić ładowarki?A lubisz przepłacać?
Bo to najdroższa możliwa opcja płacenia za ładowanie.
To już sam musisz zdecydować.Nawet jako awaryjną nie warto mieć? Jakby nic innego nie chciało odpalić ładowarki?
Odpala Polskie to pewnie beda jaja i wyzsze ceny na niemieckich.Mam w firmie kartę paliwową Shell do obsługi smrodowozów. Zadzwoniłem i poprosiłem żeby mi wyrobili shell recharge no bo skoro oni wydają te karty shella to oczekuję że mi wydadzą również taką prądową. Pan na telefonie się zmieszał i powiedział że "na razie trwają testy i może wpisać mój numer telefonu komuś tam kto te karty będzie ogarniał". Widać nie ogarniają kuwety z tymi kartami w Polsce, nie wiem jaka jest tego przyczyna ale póki co "nima".
Ta karta paliwowa zadziała również na ładowarkach, ma taką opcję.Mam w firmie kartę paliwową Shell do obsługi smrodowozów. Zadzwoniłem i poprosiłem żeby mi wyrobili shell recharge
Mam w ciągu blisko 2 miesięcy u nich zużyte ponad 100kW .. do tego jak wyjadę to dobiję się jeszcze u nich pewnie gdzieś po drodze (Łódź, Zgorzelec) więc dobije jeszcze kW tak więc coś tam będzieW GW jest polityka „roamingu fair play” - możesz mieć polską cenę do jakiejś tam wysokości zużycia w PL za ostatnich kilka miesięcy. Zbadaj to żeby uniknąć zdziwienia.