nabrU
Moderator
To może inaczej. Jaki jest sens pisania o tematach nie związanych z głównym wątkiem dla przypomnienia: awaria komputerów w tesli. Kilka stron pisania o toyocie itd.
Moderacja nad tym pracuje
To może inaczej. Jaki jest sens pisania o tematach nie związanych z głównym wątkiem dla przypomnienia: awaria komputerów w tesli. Kilka stron pisania o toyocie itd.
Pobędziesz dłużej na tym forum, to zauważysz, że bardzo mało jest wątków z wpisami "na temat". 😉Jaki jest sens pisania o tematach nie związanych z głównym wątkiem
U mnie podobnie, zgłoszenie mam z 18.11 a wizytę umówioną na 20.01, zapewnili że komponenty potrzebne do naprawy mają już na miejscu i powinno to zająć max 1 dzień roboczy.... zobaczymy za tydzień...To może inaczej. Jaki jest sens pisania o tematach nie związanych z głównym wątkiem dla przypomnienia: awaria komputerów w tesli. Kilka stron pisania o toyocie itd.
Z newsów jakie mam z serwisu tesli, ruszyły zaproszenia na wymianę komputera. Moje oczekiwanie od 12 listopada kończy się 22 stycznia.
Załatwili tylko problem tylnej kamery, bo jej brak nie odpowiada wymogom prawa w USA.Wygląda na to, że oficjalnie problem został rozwiązany aktualizacją? Dobrze to rozumiem?
Szkoda czasu 😁Jak ktoś chce pogadać o Toyocie i Tesli Model 3 zapraszam tutaj
Pobędziesz dłużej na tym forum, to zauważysz, że bardzo mało jest wątków z wpisami "na temat". 😉
Update:Pacjent: TMY LR AWD 24Q1
Ver. 2024.45.32.1
Objawy: po porannym uruchomieniu widok z kamer raz się pojawiał a raz znikał - po wymuszeniu widoku z kamer. Na wstecznym brak obrazu. Przy wrzuconych kierunkach również czarno. Temperatura na wyświetlaczu -6, a rzeczywista była koło 0.
Restart z rolek i kamery wróciły. Ale co ciekawe po kilku godzinach postoju i uruchomieniu auta czarny ekran i samoistny restart - bez używania rolek. Taki restart mam drugi raz od zakupu.
Od jakiegoś czasu mam problem z rejestratorem. Nie działała po postoju. Wyjęcie i włożenie pendrive nic nie daje. Dopiero restart pomaga, ale dodatkowo jeszcze trzeba pendrive wyjąć i włożyć ponownie. Inne pendrive to samo. Zaczęło się tak dziać jak temperatura spadła, czyli na jesieni. Ale taki problem z kamerami to dopiero dzisiaj pierwszy raz.
Zgłoszone ma serwis
View attachment 23834
Nie fajnie to czytać w godzinę zamówienia Highlanda...