consigliero
Pionier e-mobilności
To jest strona internetowa, myślałem że od tego trzeba zacząć
Aaa OK. Wszystko robisz z aplikacji. Ewentualne zamówienie karty RFID też. Swoją drogą szybko wysyłają - zamówiłem w czwartek, dziś ma kurier przywieźć. Dwa razy szybciej niż z GreenWay mimo, że z Włoch idzie.To jest strona internetowa, myślałem że od tego trzeba zacząć
Użyłem referala przy rejestracji prywatnego profilu w aplikacji, ale nie wpłynęło owe 10 EUR. Wejdzie po czasie, czy jeszcze coś trzeba zrobić?Jeśli założysz prywatny, wtedy można skorzystać z kodu na 10 EUR
Trzeba się zarejestrować z sukcesem oraz ustawić sposób płatności. Powinno wskoczyć samo. Ewentualnie ubij i od nowa uruchom aplikację.Użyłem referala przy rejestracji prywatnego profilu w aplikacji, ale nie wpłynęło owe 10 EUR. Wejdzie po czasie, czy jeszcze coś trzeba zrobić?
Dzięki, uzupełniłem pierwszy wpis żeby był komplet informacji w jednym miejscu.@consigliero to nie ta strona
to jest prawidłowa: https://www.bec.energy/ albo apka w androidzie https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bepower.BeCharge
Ok, myślałem, że pojawi się jako kwota w walet, a wskoczyło do zakładki ofertyTrzeba się zarejestrować z sukcesem oraz ustawić sposób płatności. Powinno wskoczyć samo. Ewentualnie ubij i od nowa uruchom aplikację
Lux. Drobna uwaga - jeden kupon można wykorzystać podczas jednego ładowania. Zatem należy się załadować za co najmniej 10 EUR, bo jeśli załadujesz za mniej to i tak cały kupon się deaktywuje.Ok, myślałem, że pojawi się jako kwota w walet, a wskoczyło do zakładki oferty
Dzięki za pomoc 😉👍Lux. Drobna uwaga - jeden kupon można wykorzystać podczas jednego ładowania. Zatem należy się załadować za co najmniej 10 EUR, bo jeśli załadujesz za mniej to i tak cały kupon się deaktywuje.
Hej, czy próbowałeś częściej przez apkę czy raczej przez kartę? Zastanawia mnie na ile potrzebna jest ta karta. Planuję wkrótce wyjazd do Włoch też właśnie przz Czechy i Austrię i zastanawiam się czy zamawiać kartę czy spokojnie bezpiecznie sama apka wystarczy?Używałem podczas ostatniego wypadu do Włoch. Kupiłem pakiet 500kWh. Bez problemu ładowałem się na Ionity, EnelX, BeCharge, Aral, Neogy i Powerstop. Ładowałem się Polsce, Czechach, Austrii, Włoszech i Niemczech.
Raz karty nie czytało ale uruchomiłem ładowanie przez apkę.