Cena adekwatna do stanu samochodu oraz aktualnej sytuacji rynkowejBiore ! Ale cene podaj![]()
Po konkrety zapraszam na priva.
Cena adekwatna do stanu samochodu oraz aktualnej sytuacji rynkowejBiore ! Ale cene podaj![]()
Ja widziałem na własne oczy, co zostaje z auta (i kierowcy) po spotkaniu z łosiem.. na autostradzie (a tego typu zdarzenia tak ogólnie to widziałem kilka razy). Rozwój infrastruktury tu nie pomoże.Jak ktoś chce zwolnić to może jest to rozwiązaniem.... a jak ktoś chce przyspieszyć a być przy tym bezpieczniejszy. Zdaję się że bezpieczeństwo na drogach wzrasta wraz z rozwojem infrastruktury i powstawaniem nowych dróg typu Ski i autostrady.
To nie Tesla kogoś zmusi (chociaż może i faktycznie, zapewne producenci będą montować ograniczenia w autach i to takie, których nie będzie można wyłączyć), tylko system (jak tylko będzie taka potrzeba, to na autostradach i eskach bardzo łatwo będzie kontrolować prędkość), policja albo tacy, co to nie lubią popierdalaczy(...) Sam jestem ciekaw na ile Tesla jest w stanie zmusić mnie do zmiany nastawienia. Może jakiś doktorat ktos powinien o tym zrobić jak samochody elektryczne poprawiły bezpieczeństwo na naszych drogach poprzez zmianę stylu jazdy ich właścicieli.
I tego się boję w przeciągu najbliższych lat ... już sobie wyobrażam te kolejki i bijatyki pod SuC jak wszyscy będą lecieli na wczasy do Chorwacji swoimi elektrykami.Latem wieczór Niedziela, Włochy.... Niemcy... Polska. Wszystkie pasy zajęte jazda raczej poniżej 70 w porywach do 90 km/h , a do tego na MOPach full. Fakt kamper, to jest inaczej lekko, ale nie było gdzie stanąć.
Kilka lat wcześniej w Niedzielę był raj
Chyba daleko posuniety wniosek, w Krakowie jak jedzie jakas Tesla to najszybsza na drodze / obwodnicy a z kolei Leafy to zawalidrogi.Może jakiś doktorat ktos powinien o tym zrobić jak samochody elektryczne poprawiły bezpieczeństwo na naszych drogach
To ja jaChyba daleko posuniety wniosek, w Krakowie jak jedzie jakas Tesla to najszybsza na drodze / obwodnicy a z kolei Leafy to zawalidrogi.
Nie do końca, są użytkownicy Tesli co jadą sobie spokojnie Zakopianką i siedzą CI na tyłku poganiając światłami, przynajmniej ja mam takie doświadczenia.Chyba daleko posuniety wniosek, w Krakowie jak jedzie jakas Tesla to najszybsza na drodze / obwodnicy a z kolei Leafy to zawalidrogi.
oczywiscie zgeneralizowane ale powyzsze wnioski rowniez, elektryki to normalne auta tylko maja inny naped
te z przyciemnionymi lampami i szybami jak smola + customowa blacha i wiedz ze cos sie stanie ;Dprzynajmniej ja mam takie doświadczenia.