KrzysztofFly
Moderator
Okolice Tucholi, kujawsko-pomorskie.🫣😱 jakie to są rejony? Przynajmniej już zaprawiony w bojach jesteś i nas doszkolisz

Okolice Tucholi, kujawsko-pomorskie.🫣😱 jakie to są rejony? Przynajmniej już zaprawiony w bojach jesteś i nas doszkolisz
ja żyłem bez reku pare miesięcy, da się, ale trzeba wietrzyć co zrozumiałe. Rekuperator to jedna z lepszych inwestycji (zwłąszcza z GWC gruntowym i czerpią oddaloną od drogiA jak to jest w takich domach, bo ja np. uwielbiam spać przy mocno uchylonym oknie, na wsi mam super powietrze, po przeprowadzce z centrum miasta to miód, nawet jak minus 10 otwieram okno i ta świeżość dosłownie usypia. Mój dom jest normalny parterowy 15 letni, ma 10cm styropianu, grzeje albo gazem, albo klimą, albo drewnem, czy w takim termosie jak odpisujesz, jak nie będzie prądu i będziesz szczelnie zamknięty bez rekuperacji i wymiany powietrza, czy nie będzie co najmniej dziwnie lub nawet niebezpieczne pod względem zdrowotnym na dłuższy czas? Szwagier ma taki dom to do końca wszystkiego nie powie, ale ponoć jak reku siada z braku prądu to zaraz czuć wilgoć w domu. (Nie wiem, z domowników, sprzętów, łazienek, kuchni, czy jak)
Okolice Tucholi, kujawsko-pomorskie.
![]()
Nawałnice w Polsce (2017) – Wikipedia, wolna encyklopedia
pl.wikipedia.org
To była masakra, dobrze że Tobie nic się nie stałoOkolice Tucholi, kujawsko-pomorskie.
![]()
Nawałnice w Polsce (2017) – Wikipedia, wolna encyklopedia
pl.wikipedia.org
Mój magazyn przeważnie w słoneczny dzień do około 11:00 jest pełny.
Jeżeli by to się stało rano kiedy po nocy magazyn wydojony do spodu to już nie było by tak różowo.
No potem fotowoltaika by wstała ale zadziwiająca sprawa z tą porą tej awarji ??