Zamawiając 11.21 wiedziałem że szacunkowy termin dostawy "około 6 miesięcy" jest mało realny, w umowie miałem max 08.22 ..a odebrałem 11.2022 .. ale to nie wina dilera. Produkcja jest mocno ograniczona a zamówień dużo więc kolejka posuwa się powoli. Widziałem twoj wpis: zamówienie... realizacja na koniec 2024 ... może zbudują go szybciej.👍 Dużo zależy od ogólnej sytuacji, łańcuchy dostaw, wojna, covid .. itp.. mam też wrażenie że BMW mocno też nie zależy na wolumenie sprzedaży i4 ... tak jakby czekali na Neue Klasse.Super, szczerze gratulujęJeszcze jedno pytanie mam w sumie - Jaki termin dostawy podawał Ci dealer przy zamawianiu auta? Zmieścił się w nim czy musiałeś czekać dłużej?
Ja zamawiałem eDrive40 w wersji "pod dopłaty" baza + felgiRobSon a możesz napisać czy miałeś jakieś restrykcje? Bo ja musiałem się zgodzić na brak elektrycznej regulacji lędźwi w fotelu pasażera. Pomimo tego auta dalej nie mam a zamawiałem w drugiej połowie listopada 2021czyli w zasadzie tak samo jak Ty
Tak z ciekawości: najpierw sprzedajesz eDrive50, teraz eDrive40 - o co chodzi? Nie nadają się auta? Wiem że dla niektórych BMW to obciach, ale chyba pisałeś że już jeździłeś więc Ci to nie przeszkadzało? Wolisz spalinowe?Mam do odstąpienia leasing w EFL na i4 eDrive40 czarna M Sport. Przebieg 12500 stan jak z salonu, jeszcze ma folie na progach i ekranach.
Do spłaty 54x4500 netto i ostatnia rata 100K. 2 kpl. opon, kamery BMW Ace 3.0. Odstępne 10000.
różnie bywa, ja sprzedaję 2 tesle bo idzie 3-ciaTak z ciekawości: najpierw sprzedajesz eDrive50, teraz eDrive40 - o co chodzi? Nie nadają się auta? Wiem że dla niektórych BMW to obciach, ale chyba pisałeś że już jeździłeś więc Ci to nie przeszkadzało? Wolisz spalinowe?
M50 zamówione w listopadzie 2021 do dzisiaj nie wyprodukowane, i4 eDrive40 kupione po znajomości, kolega z salonu zadzwonił bo inny klient zrezygnował z zamówienia.Tak z ciekawości: najpierw sprzedajesz eDrive50, teraz eDrive40 - o co chodzi? Nie nadają się auta? Wiem że dla niektórych BMW to obciach, ale chyba pisałeś że już jeździłeś więc Ci to nie przeszkadzało? Wolisz spalinowe?