Hej, daj kolegom namiar na ten salonJak byłem zamawiać moją to stało jedno M50 i czekało akurat na odbiór, diler mówił też że jeśli chciałbym m50 to jedno będą mieli w listopadzie (pod koniec miesiąca).
Hej, daj kolegom namiar na ten salonJak byłem zamawiać moją to stało jedno M50 i czekało akurat na odbiór, diler mówił też że jeśli chciałbym m50 to jedno będą mieli w listopadzie (pod koniec miesiąca).
W Polsce klient nie ma dostępu do śledzenia zamówienia, ale diler ma. Musisz dzwonić albo napisać email i pytać o "status zamówienia". Podadzą ci kod liczbowy i będziesz wiedział na jakim jesteś etapie. załączam tabelę kodów produkcji BMW. Kluczowe jest 112 i 150. Do tego czasu nie wiesz kiedy się wyprodukuje. Jak masz 150 to około 10 do 14 dni i jest auto.Dostawałeś jakieś maile bezpośrednio od BMW o przyjęciu zamówienia, rozpoczęciu produkcji itd, czy tylko info od dealera? Pytam bo, kolega z UK zaraz po złożeniu zamówienie miał dostęp do jakiejś uproszczonej strony z śledzeniem. Zakładam że w PL może to nie działać![]()
Znakomite auto. Od lat jeżdżę BMW i pewne podobieństwa w sposobie obsługi czy stylu jazdy ułatwiają przesiadkę na elektryka. Rzeczy których się nieco obawiałem nie są problemem. np. masa 2100kg sporo jak na tej wielkości auto ale wcale jej nie czuć niski środek ciężkości, wysoki moment obrotowy od zera i .. masz wrażenie że auto wazy znacznie mniej. Ładownie .. co tam ludzie nie wypisująJasne, dziękiA jak wrażenia z jazdy, zadowolony z wyboru ?