BMW i4 - czy to auto jest dostepne?

solik

Pionier e-mobilności
Jesli czasy sie uspokoja to takie w finansowaniu Comfort Lease (duzy wykup nieobowiazkowy) jak bedzie za 2k netto to bedzie hitem sprzedazy. Sam mam zamiar TM3 wymienic wlasnie na e40 - chyba ze e35 tez sie u nas pojawi?

waldee

Nowy na Forum
Ale to wiesz kiedy otrzymasz auto czy to nastepne 6-12 miesiecy ?
Póki co na razie nic się nie zmieniło, trudno powiedzieć ile to jeszcze będzie trwało, handlowiec mówi że może być za miesiąc bo auto już stoi i brakuje jakiejś pierdoły, a może być również za pół roku.
Spadła mi jak gwiazdka z nieba czarna i4 eDrive40, słabo wyposażona, ale ją wziąłem jako przechodnią na czas oczekiwania, od 11 sierpnia zrobione 800 km, łączny koszt jaki do tej pory poniosłem to 9,50 PLN (ładowanie na próbę na stacji Greenway na Słowacji), samochód dostałem naładowany do pełna a pozostałe ładowanie w hotelu.
Jazda z Wisły w centrum Polski 260 km z czego od Żor do Mykanowa autostradą i prędkościami autostradowymi - zużycie 16,5 kWh.

Beep21

Posiadacz elektryka
Dziś zamówiłem i4 z terminem jak na załączniku. Podobno termin z górką i dostawa raczej q2 2024
1664814102387.png

ZdzichuSTG

Zadomawiam się
Mam do odstąpienia zamówienie na i4 M50 bardzo bogato wyposażoną, m. in. HUD, lasery, Harman Kardon, hamulce M, adaptacyjne zawieszenie, kamery 360, systemy asystujące professional, felgi 19" 860, podgrzewane fotele z pamięcią, podgrzewana kierownica, dostęp komfortowy i wiele wiele innych dodatków. Kolor ciemna zieleń, beżowa tapicerka.
Cena katalogowa na dzień dzisiejszy 395K, do odbioru w salonie za 305K, różnica w gotówce dla mnie.
Przewidywane zejście z produkcji grudzień 2022, dostawa i odbiór pewnie już styczeń 2023, jeśli ktoś chętny zapraszam na priv
🤣😂🤣😂🤣

grzesiekmen

Nowy na Forum
Witam, czy ktoś w PL odebrał już swoją i4 M50. ?Ja zamawiałem 16.11.2021, początkowo termin odbioru na maj, w lipcu wskoczyły restrykcje na elektrykę fotela pasażera, dalej czekam ………..

Beep21

Posiadacz elektryka
Jak byłem zamawiać moją to stało jedno M50 i czekało akurat na odbiór, diler mówił też że jeśli chciałbym m50 to jedno będą mieli w listopadzie (pod koniec miesiąca).