hehe jaki rozstrzal, autobus vs sportowy sedanjeszcze mysle o iX ale musze to na żywo zobaczyć
Miałem na myśli właśnie to ze są w każdym mieście - co do jakości serwisu bmw tez mam zastrzeżenia ale delikatneco do serwisu BMW bylbym ostrozny z zachwalaniem. Jedyny plus to to, ze są dostępni w każdym miescie
np. taki inchcape wroclaw to partacze jakich mało. Ostatnio nawet dzwonili do mnie z propozycja wymiany oleju w bmw i3s, które im grzecznie oddalem po 3latach. Chyba im z przebiegu wyszlo hahaha.
A ile dostałeś rabatu? Ja muszę chyba drugie auto zamówić (na Tesle czekam). Od 10 lat jeżdżę BMW i podobno teraz dla stałych klientów sporo rabatuja, niestety ostatnio jak kupowałem to dostałem 6% 🙄.Auto obecnie niedostępne. DEMO zjeżdża z produkcji w lutym, w salonach będzie na koniec lutego/ początek marca.
Zamówiłem dziś i4 M50 - czas oczekiwania 6-8 miesięcy.
Rzekłbym, że jak na BMW (Mercedesa, Audi) to marża jak dla KIA.. a ja na swojego oczojeba dostałem więcej, sporo więcej. W Mercedesie proponowali mi 20% na wejściu za EQV300 gdybym się zdecydował..A ile dostałeś rabatu? Ja muszę chyba drugie auto zamówić (na Tesle czekam). Od 10 lat jeżdżę BMW i podobno teraz dla stałych klientów sporo rabatuja, niestety ostatnio jak kupowałem to dostałem 6% 🙄.
8% rabatu.A ile dostałeś rabatu? Ja muszę chyba drugie auto zamówić (na Tesle czekam). Od 10 lat jeżdżę BMW i podobno teraz dla stałych klientów sporo rabatuja, niestety ostatnio jak kupowałem to dostałem 6% 🙄.
Z ciekawości się zapytam jak będę w okolicy ASO. Ale zapewne tych rabatów nie ma na auta zamawiane.. a te już obecne na stocku rabaty mogą mieć.Importer ucial rabaty, juz nie ma rabatow typu 15-20%