A powstał jakikolwiek w PL w tym trybie?Mają lecz nie dzieje się to od razu.
A powstał jakikolwiek w PL w tym trybie?Mają lecz nie dzieje się to od razu.
O ile mnie pamięć nie myli w budowie są Legnica, Wrocław, Warszawa południe, Koszalin. Gdańsk też, ale tutaj na razie w fazie rozwoju jest.A powstał jakikolwiek w PL w tym trybie?
O ile mnie pamięć nie myli w budowie są Legnica, Wrocław, Warszawa południe, Koszalin. Gdańsk też, ale tutaj na razie w fazie rozwoju jest.
Ale co szkodzi zaproponowac? Cos tracimy?...i bez głosowanie by ich nie było ... 🤣 tak warto w to wierzyć ... wiara czyni cuda 🤣
Tez zasugeruje, nawet jak dzisiaj mi nie po drodze.Trzeba zasugerować lokalizacje. Im więcej będzie sugestii tym bardziej prawdopodobne, że pojawi się na liście w kolejnym glosowaniu (Q3). Ja sugerowałem ostatnio Żnin.
That’s the spirit! Nie chcesz-nie głosuj. Sugeruję tylko, aby osoby, które mają ochotę zasugerowały nowe lokalizacje, żeby za chwilę nie było komentarzy dlaczego na liście nie ma polskich lokalizacji do glosowania. That’s it.Ale co szkodzi zaproponowac? Cos tracimy?
Jak nie bedziemy aktywni (uzytkownicy, wlasciciele nieruchomosci, pracownicy Tesli, samorzady itd), to Tesla sama z siebie moze nie zauwazyc, ze jest jakas potrzeba. Oni patrza na caly swiat i taka Polska to tylko mala kropka na mapie.
ależ nikt Ci nie broni się bawić ale nie przeceniaj tej zabawyAle co szkodzi zaproponowac? Cos tracimy?
Jak nie bedziemy aktywni (uzytkownicy, wlasciciele nieruchomosci, pracownicy Tesli, samorzady itd), to Tesla sama z siebie moze nie zauwazyc, ze jest jakas potrzeba. Oni patrza na caly swiat i taka Polska to tylko mala kropka na mapie.
Oczywiście, zgadzam się, z tym że za decyzjami o budowie SuC stoją przede wszystkim analizy biznesowe i dział rozwoju, a nie głosy z forum 😉 Z drugiej strony, uważam, że nawet jeśli to tylko działania marketingowe, to i tak warto zgłaszać lokalizacje. Może akurat trafi na podatny grunt – a jak nie, to przynajmniej mamy poczucie, że próbowaliśmy. Nawet jeśli to tylko atrapa i marketingowy clickbait żeby dać tylko pozorne poczucie wpływu na decyzje.