Póki co na razie nic się nie zmieniło, trudno powiedzieć ile to jeszcze będzie trwało, handlowiec mówi że może być za miesiąc bo auto już stoi i brakuje jakiejś pierdoły, a może być również za pół roku.Ale to wiesz kiedy otrzymasz auto czy to nastepne 6-12 miesiecy ?
🤣😂🤣😂🤣Mam do odstąpienia zamówienie na i4 M50 bardzo bogato wyposażoną, m. in. HUD, lasery, Harman Kardon, hamulce M, adaptacyjne zawieszenie, kamery 360, systemy asystujące professional, felgi 19" 860, podgrzewane fotele z pamięcią, podgrzewana kierownica, dostęp komfortowy i wiele wiele innych dodatków. Kolor ciemna zieleń, beżowa tapicerka.
Cena katalogowa na dzień dzisiejszy 395K, do odbioru w salonie za 305K, różnica w gotówce dla mnie.
Przewidywane zejście z produkcji grudzień 2022, dostawa i odbiór pewnie już styczeń 2023, jeśli ktoś chętny zapraszam na priv
🤣😂🤣😂🤣
Coś taki rozbawiony🤣😂🤣😂🤣
Hej. Tak z ludzkiej ciekwaości zapytam. Nie chciałeś I4 35? Troche mniejsza bateria a różnica w cenie 40tys. Super ten wariant wycenili w PL.Dziś zamówiłem i4 z terminem jak na załączniku. Podobno termin z górką i dostawa raczej q2 2024
View attachment 7039