mkosteq

Nowy na Forum
Nie każdy dealer podaje taką informację - możesz napisać w którym salonie można zamówić active ?
W Piasecznie zamówiłem. Zobaczymy czy zrealizują🤣
W międzyczasie z ciekawości napisałem zapytanie do ogłoszenia na oto Moto jakiegoś innego dealera to odpisali że active na ta chwile jest niedostępny, że wszystkie wersje active na rynek polski zostały sprzedane.
Chyba faktycznie to jest tylko wabik na klientów a chcą sprzedawać wyzsze wersje.
Tyle że boost już mało konkurencyjny cenowo do instera - jednak bardziej ugruntowana marka a cena i wyposażenie praktycznie to samo.

oniock

Nowy na Forum
W Piasecznie zamówiłem. Zobaczymy czy zrealizują🤣
W międzyczasie z ciekawości napisałem zapytanie do ogłoszenia na oto Moto jakiegoś innego dealera to odpisali że active na ta chwile jest niedostępny, że wszystkie wersje active na rynek polski zostały sprzedane.
Chyba faktycznie to jest tylko wabik na klientów a chcą sprzedawać wyzsze wersje.
Tyle że boost już mało konkurencyjny cenowo do instera - jednak bardziej ugruntowana marka a cena i wyposażenie praktycznie to samo.
Dzięki - jestem tego samego zdania co do wersji boost i Instera. Dodatkowo plus po stronie Hyundaiya jest taki, że ma bardziej rozwiniętą sieć serwisów / salonów, więc w moim przypadku odpada jazda do serwisu >100 km.

jarqu

Posiadacz elektryka
Jak byliśmy w salonie Hyundaia to co nam proponowano mimo rabatów w wychodził co najmniej te 10 tys drożej niż byd boost na otomoto tez wszystko jest w okolicach 110 tys, a nie chcieliśmy wydawać wiecej niż 100 tys i w byd udało się zmieścić w tych granicach za wmiare rozsądną wersje. Chętnie bym obejrzał takie prównie inster vs surf. To co mi sie osobiście spodobało w byd ze widac że to troche większe auto niz typowy przedstawiciel klasy A jak inster, szerszy dłuższy wyższy także już jest kawałek auta w tej cenie. Pozatym inster to jest spaliniak przerobiony na ICE a jakoś mam przeświadczenie że auto od początku budowane tylko z myślą o tym że będzie elektryczne będzie lepsze ale tutaj możę te przeświadczenie jest błędne.

jarqu

Posiadacz elektryka
Nowy Hyundai INSTER ma długość 382,5 cm, szerokość 161cm i wysokość 157,5 cm
BYD Dolphin Surf mierzy 399,0 cm długości, 172,0 cm szerokości i 159,0 cm wysokości.

Ev3

Pionier e-mobilności
Nowy Hyundai INSTER ma długość 382,5 cm, szerokość 161cm i wysokość 157,5 cm
BYD Dolphin Surf mierzy 399,0 cm długości, 172,0 cm szerokości
No to mi googiel coś innego musiał poprzednio wypluć.
Już nawet wiem co:

"Wymiary i pojemność bagażnika

Nowy Hyundai INSTER ma długość 382,5 cm, szerokość 177,5 cm"

Miło, że surf jest szerszy, bo do Instera się nie mieszczę na szerokość, może tutaj będzie lepiej....

jarqu

Posiadacz elektryka
No właśnie AI gemini Googla wypluwa jakieś głupoty, a dla BYD delfina surf tez często pokazuje wymiary chińskiego odpowiednia seagulla który jest troche mniejszy przez co zamieszanie z tymi wymiarami.

mkosteq

Nowy na Forum

jarqu

Posiadacz elektryka
We Włoszech mają takie promki. Nie tak dawno na ec3:
U nas promek nie będzie bo są dopłaty. Skaoncza się dopłaty i ruch w interesie to zaczną się przeceny.
Też tak myślę na duże przeceny póki są dopłaty nie ma co liczyć szczególnie tych najtańszych aut