Chyba chcę zamówić, ale nigdy nie miałem leasingu...

umcus

Pionier e-mobilności
No właśnie przywiozłem swoją z Katowic do Warszawy ;-)
(y)
Wszystko spoko. Wkurza ten brak możliwości przełączania się autopilota na tempomat podczas jazdy , ale cóż. ;-) Auto bardzo się stara pomóc stracić prawo jazdy ;)
Taaa, to samo na autostradzie stwierdziłem.

wxwx78

Zadomawiam się
Słuchajcie, a czy SCM to w porządku leasing czy ciężką współpracę potem?
Już było : lud pisał, że jest ok póki płacisz, jak większość leasingów.
Ja mam, mój 1szy leasing i zakładam że wszystko będzie ok. A autko cieszy ;-)

zibizz1

Pionier e-mobilności
Słuchajcie, a czy SCM to w porządku leasing czy ciężką współpracę potem?

Jesli płacisz w terminie to spoko, jak sie spóźnisz 2 dni to od razu windykacja i KRD. Oczywiście sa jeszcze problemy nie z Twojej winy np ktoś skasuje Ci auto i dostajesz faktury a auta nie masz. Wiec nawet jeśli ubezpieczyciel już wypłaci kase, lepiej dalej płacić i ewentualnie poczekać na zwrot z leasingu az rozliczą wszystko.

Pedr

Posiadacz elektryka
Już było : lud pisał, że jest ok póki płacisz, jak większość leasingów.
Ja mam, mój 1szy leasing i zakładam że wszystko będzie ok. A autko cieszy ;-)
Ja pozwolę sobie mieć inne zdanie - (nie do auta 😉) Leasinguję samochody od ponad 20 lat i jeszcze czegoś takiego nie przerabiałem. Kontakt urwał się w momencie podpisania umowy i od tego czasu nic, zero, nada. Liczę, że po odbiorze samochodu się już będzie ok, gdyż nie będę musiał się do nich z niczym zwracać.

umcus

Pionier e-mobilności
Ja pozwolę sobie mieć inne zdanie - (nie do auta 😉) Leasinguję samochody od ponad 20 lat i jeszcze czegoś takiego nie przerabiałem. Kontakt urwał się w momencie podpisania umowy i od tego czasu nic, zero, nada. Liczę, że po odbiorze samochodu się już będzie ok, gdyż nie będę musiał się do nich z niczym zwracać.
Jak zwykle wszystko zależy od człowieka. Szkoda, że trafiłeś na takiego handlowca.

Najnowsze dyskusje