Ni właśnie ciężko stwierdzić czy dobra oferta bo nie da się wygenerować harmonogramu ani poznać cennika dodatkowych opłat.pewnie sie da ale wątpię by z tym promocyjnym oprocentowaniem
"Ogarniasz" leasing - sprawdzasz czy go w ogóle dostaniesz, jakie warunki, etc. Po pozytywnej wstępnej decyzji zamawiasz na stronie Tesli jako zakup gotówkowy. Potem kontaktujesz się z Teslą, że będzie zewnętrzne finansowanie, jak przydzielą Ci opiekuna ze strony Tesli, przekazujesz namiary na niego do leasingu i dalej to już leasing prowadzi, podpisujesz umowę, etc.A ktoś ogarniał tesle y z innym leasingiem tzn od innej firmy? Jak wtedy wygląda procedura?
Były na tym forum przykłady. Oferta jest dobra pod względem finansowym - nie ma takiej możliwości, żebyś dostał cokolwiek zbliżonego na warunkach rynkowych.Ni właśnie ciężko stwierdzić czy dobra oferta bo nie da się wygenerować harmonogramu ani poznać cennika dodatkowych opłat.
To ciekawe, bo to oznacza, że w razie problemów ze spłatą mogą wejść na majątek wspólny.w SCM przy leasingu na JDG pani mówi, ze umowa musi być również podpisana przez moją żonę ze względu na wspólnotę majątkową. Czy to jest standard w SCM?
no i szczerze mówiąc ma to sens - bo to jest jednak JDG - osoba fizyczna a nie prawna. Ale wciąż było to dla mnie zaskoczeniem. Dopytywałem się mojej "opiekunki" o to i stwierdziła, że ze względu na wspólnotę majątkową muszą podpisać obie strony.To ciekawe, bo to oznacza, że w razie problemów ze spłatą mogą wejść na majątek wspólny.