To po co ta rzeźba?oczywiscie ze ma - pelne 360
bo dashkam jest 4K, wbudowane maja nizsza rozdzialkeTo po co ta rzeźba?
Ale tu masz tylko do przodu, a tamte jak rozumiem nagrywają cały czas dookoła, również na postoju... Tamte też trzeba zastąpić?bo dashkam jest 4K, wbudowane maja nizsza rozdzialke
kamery 4K sa dopiero w #3
no nie - ztcw to nie nagrywajaAle tu masz tylko do przodu, a tamte jak rozumiem nagrywają cały czas dookoła, również na postoju...
No to teraz dla mnie jasne: Tylko ten nowy Dashcam nagrywa, tamte są tylko do parkowania.no nie - ztcw to nie nagrywaja
ps - ale nie czytalem instrukcji![]()
Przyszła, zamontowana. Jedna rzecz mi się nie podoba: oryginalna obudowa ma naokoło otwory wentylacyjne. Ta z kamerą ich nie ma. Mam nadzieję, że nie zacznie się tam coś przegrzewać (jest tam ogromny radiator).Trochę taniej wychodzi bezpośrednio ze strony fitcamx: https://fitcamx.com/products/fitcamx-dash-cam-for-2022-2023-smart-1?_pos=1&_sid=795c73f65&_ss=r
Jeszcze mi nie przyszła, ale mam w Mach-E i polecam.
dywaniki wczoraj doszly, dzis montowalem - pasuja idealnie ale jednak przy pedale gazu dalbym jeszcze troche gumy bo wydaje mi sie przykrotkadywaniki gumowe - oryginalne
Fußmatten Gummimatten schwarz smart #1 HX11 3-teilig | QAP8893193740
Original smart ✓ Geruchsneutral und wasserdicht ➨ Smart One ✓ 100% passgenau ✓ QAP8893193740 | QAP8893193740www.kunzmann.de