Można i coś takiego spotkać ;). Cena już od 332 tyś. GBP :p
nabrU Moderator 13 Nov 2024 #1 Można i coś takiego spotkać . Cena już od 332 tyś. GBP Upvote 0 Downvote
pmlody Pionier e-mobilności 16 Nov 2024 #41 Bronek said: Zamiast trzymać ciągle kandelabr Click to expand... Ktoś musi jeździć żeby się nie zepsuło, jak będą zajęci. Logiczne.
Bronek said: Zamiast trzymać ciągle kandelabr Click to expand... Ktoś musi jeździć żeby się nie zepsuło, jak będą zajęci. Logiczne.
nabrU Moderator 16 Nov 2024 #42 vwir said: Tylko tą kierowniczkę bym wymienił. A kolor i wersja zdecydowanie "moje". Click to expand... To nie kierowniczka tylko pasażerka była. Przeciez to kraj kabrioletów czyli UK
vwir said: Tylko tą kierowniczkę bym wymienił. A kolor i wersja zdecydowanie "moje". Click to expand... To nie kierowniczka tylko pasażerka była. Przeciez to kraj kabrioletów czyli UK
D daniel Señor Meme Officer 18 Nov 2024 #43 nabrU said: Można i coś takiego spotkać . Cena już od 332 tyś. GBP View attachment 21774 Click to expand... Właśnie wpadła recenzja na Out of Spec. Mnie to nie jara, ale może ktoś zainteresowany/a.
nabrU said: Można i coś takiego spotkać . Cena już od 332 tyś. GBP View attachment 21774 Click to expand... Właśnie wpadła recenzja na Out of Spec. Mnie to nie jara, ale może ktoś zainteresowany/a.
nabrU Moderator 22 Jan 2025 #44 Było luksusowo, to teraz będzie bardziej 'przyziemnie'... 100% Elektrische Hue-trac 314 Vario - Hue-trac - 100% Elektrische Trekker De speciaalbouw afdeling van Holland-Utrecht BV heeft de ombouw afgerond naar een 100% Elektrische Hue-trac, een Fendt 314 Gen4 trekker. www.hue-trac.nl
Było luksusowo, to teraz będzie bardziej 'przyziemnie'... 100% Elektrische Hue-trac 314 Vario - Hue-trac - 100% Elektrische Trekker De speciaalbouw afdeling van Holland-Utrecht BV heeft de ombouw afgerond naar een 100% Elektrische Hue-trac, een Fendt 314 Gen4 trekker. www.hue-trac.nl