Aktualizacji nie ma się co bać, fakt czasem coś zepsuja na dwie poprawione kwestie. Ja lubię Teslę za osiągi (nie zasięgi) i naped na cztery koła, za przyklejenie do asfaltu i pewność w zakrętach i za jej inność w stosunku do innych aut tej klasy, szczególnie w środku, i za to, że to temat do dyskusjach na imprezach. Kocham jej wcześniejsze grzanie czy chłodzenie, włączam dosłownie 3 min wcześniej. Lubię za wyposażenie bo w sumie ma wszystko co potrzeba. Strasznie mi sie podoba płacić 1/3 w stosunku do diesla choć powinno się porównać auta tej samej mocy a to pewnie dałyby 1/5 ceny benzyny czy diesla.
Wkurza mnie brak logiki przy działaniu np AP, czemu nie zwalnia na ograniczeniach skoro mam to ustawione i rozpoznaje poprawnie znaki. Migacze na rondach fakt problematyczne. Klamki może na czarnym aucie ale jakoś nie mam z tym problemów. Wkurza mnie brak android auto czy odpalenie YT w drodze (często słucham wywiadów a nie oglądam) czy Yanosika na ekranie Tesli.
Wkurza mnie brak logiki przy działaniu np AP, czemu nie zwalnia na ograniczeniach skoro mam to ustawione i rozpoznaje poprawnie znaki. Migacze na rondach fakt problematyczne. Klamki może na czarnym aucie ale jakoś nie mam z tym problemów. Wkurza mnie brak android auto czy odpalenie YT w drodze (często słucham wywiadów a nie oglądam) czy Yanosika na ekranie Tesli.