p0li
Pionier e-mobilności
to ci sie nie wlaczy albo z wrzaskiem wylaczy - testowane ostatnie 40tys kmJakoś nie mam przekonania do elektroniki w tym zakresie. Zawsze coś może pość nie tak, np. zasnieżony radar lub jakiś inny czynnik.
to ci sie nie wlaczy albo z wrzaskiem wylaczy - testowane ostatnie 40tys kmJakoś nie mam przekonania do elektroniki w tym zakresie. Zawsze coś może pość nie tak, np. zasnieżony radar lub jakiś inny czynnik.
bateria w pilocie?od jakiegoś czasu nie działa mi automatyczne otwieranie auta gdy się zbliżam do samochodu, natomiast już zamykanie automatyczne działa normalnie. wcześniej wszystko było ok a teraz dupa. auto ma przejechane 5000 km.
A nie wyłączyłeś sobie przypadkiem w ustawieniach?od jakiegoś czasu nie działa mi automatyczne otwieranie auta gdy się zbliżam do samochodu, natomiast już zamykanie automatyczne działa normalnie. wcześniej wszystko było ok a teraz dupa. auto ma przejechane 5000 km.
Wszystko jest włączone. Działa tylko zamykanie a otwieranie nie działa co wcześniej działało normalnieA nie wyłączyłeś sobie przypadkiem w ustawieniach?
A nie ma czegoś takiego jak pozycja serwisowa wycieraczek odpalana z menu?Będzie zabawa przy wymianie wycieraczek , nie da się ich podnieść bo maska przeszkadza, przynajmniej u mnie![]()
Wymiana wycieraczek: po zgaszeniu auta w ciągu minuty kliknąć dzwignią w dół. Wycieraczki ustawią się w pozycji serwisowejBędzie zabawa przy wymianie wycieraczek , nie da się ich podnieść bo maska przeszkadza, przynajmniej u mnie![]()
Nie wiedziałem że taki myk trzeba zrobić, dziękuję za oświecenieWymiana wycieraczek: po zgaszeniu auta w ciągu minuty kliknąć dzwignią w dół. Wycieraczki ustawią się w pozycji serwisowej![]()