inter
Pionier e-mobilności
Najpewniej, chodzi o nowe zawieszenie.Może mi ktoś wyjaśnić jak konstrukcja kół wpływa na żywotność baterii? Wg mnie to chyba jakieś słabe tłumaczenie z chińskiego.
Najpewniej, chodzi o nowe zawieszenie.Może mi ktoś wyjaśnić jak konstrukcja kół wpływa na żywotność baterii? Wg mnie to chyba jakieś słabe tłumaczenie z chińskiego.
No tak, na zużycie energii to powinno wpływać, więc pewnie złe tłumaczenie "żywotność baterii".Moim zdaniem chodzi o nowe felgi, które zmniejszają zużycie energii na jazdę - może są lżejsze, bardziej aerodynamiczne...
Chodzi o zmniejszenie oporów związanych z zawirowaniami powietrza. Jakiś czas temu widziałem fajny artykuł na temat wyścigowych felg OZ Wheels dedykowanych do BEV których wzór optymalizowany jest przy pomocy danych z tuneli aerodynamicznych.Może mi ktoś wyjaśnić jak konstrukcja kół wpływa na żywotność baterii? Wg mnie to chyba jakieś słabe tłumaczenie z chińskiego.
Tym ekranem z tyłu w standardzie zrobili pod górkę BMW i innym, którzy kasują za to sporo kasy extra. Coś czuję że producenci zaczną usuwać ekran zegarów z przed kierownicy i dawać go do tyłu 🙃Czytając ile poprawili w nowym modelu ma się wrażenie, że poprzedni był beznadziejny 😀
już ktoś wspominał, ich fabryka nie jest obecnie gotowa na produkcję tm3hlWie ktoś może dlaczego na stronie amerykańskiej w dalszym ciągu jest stary TM3?![]()