Co poprawiono.

Bronek

Pionier e-mobilności
W wer. 1 dbano o CX i jako tako o wygląd. "dziub kaczy" nie wyszedł za dobrze
W wer. 2 po sukcesie wer. 1, zadbano też o CX, ale i koszty produkcji, a zmienić coś trzeba bylo, dzrwi zostawili
Dodano wiele nowego, więc to lekko rekompensuje te koszty
Poranne moje dywagacje :)

AntoniFerdynand

Posiadacz elektryka
Jest miejsce, na montaż modułu.
View attachment 14644
Ja magnetycznie z tyłu ekranu przyczepiłem z dołu od kierownicy pilota i mam pełną integrację z Hormannem, brak konieczności wchodzenia w menu i całkowice niewidoczny element. Koszt integracji to ok 5zl i ok 2 min. pracy. Jedyna wada to brsk reakcji na komendy głosowe.

Ale jest też opcja wydania 1 tys zł, wyprawy do Ząbek i będzie po bożemu ale u mnie jeszcze trzeba przerobić naped

inter

Pionier e-mobilności

Michal

Moderator
Mnie tam zawsze śmieszyły w recenzjach aut te początku o stylistyce i pokazywane jak to kreski przez całe auto są kontunuowane :p Zawsze to przewijałem, więc i tutaj nie widzę problemu.
Nadal bardziej podoba mi się stara TM3, bo jest taka bardziej "offroadowa" ale te linie to dla mnie pierdoła.

Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności
Homelink to badziewie Mam przez, przypadek,. Ale wolałem ass Google w dodatkowym ekraniku - komendy działały normalnie jak w asystencie
Tu tylko 3 kanały. I jak brama ma dwa przycisk otwórz /zamknij i masz dwie takie bramy to lipa obsluguje 1 i 1/2 bramy.