consigliero
Pionier e-mobilności
Takie coś nas dzisiaj dopadło, oraz jak zawsze tylne światełko w kabinie pasażerskiej
To już któraś podobna akcja którą opisujesz.Chyba mam jakąś przedserwisową kumulację, bo jutro mają mi zmienić linkę w tylnich drzwiach, poprzednia nagrała wody i zamarzała w mrozy. Po wczorajszym problemie nie ma znaku ale podejrzewam że był to sygnał który uruchomił lawinę niefortunnych zdarzeń. Lampka która mnie denerwowała została zamówiona, chociaż ja podejrzewam software. Wczoraj miałem problem z radiem które przestało działać jak podejrzewam w wyniku użycia mojego pendriva USB c z muzyką. Myślałem że rano problem się naprawi ale radio dalej sprawiało problemy. Nie pomogło przywrócenie ustawień fabrycznych, to znaczy pomogło częściowo. Wyglada na to że jest zależności między telefonem a radiem. Gdy rano nie działało odebrałem telefon i jakimś cudem wróciły możliwości ustawienia audio. Poprzednio próba podglośnienia radia pokazywała podgłaśnianie telefonu. Mam nadzieję że podczas wizyty uda się problem rozwiązać.