Coś sie rusza w temacie ? Kamerkę w zderzaku jednak stwierdzono

pmlody

Pionier e-mobilności
Mój SSR był, zarejestrowany jako ciężarowy i parkowanie na chodniku powinno być karalne. Dobrze że kompletnie nie wyglądał na ciężarówkę. Jakiś idiota roadstera zrobił kamazem, bo podatkowo kombinował coś? Tak go wpisali po sprowadzeniu i za diabła nie szło tego zmienić, lub akurat ten WK nie chciał, bo to karton prawniczy.
Kupa ograniczeń , które olewałem bo nawet policjanci patrząc w DR tego nie zauważali, to głupota była
Tak może u nas może wyglądać ciężarówka

Leaf go wygonił z garażu

View attachment 11818
Ja mam taką ciężarówkę:
ładowność 300kg, na haku mogę ciągąć przyczepy 350kg dmc (nie istnieją w praktyce :D)

Attachments

• 20230414_170510.jpg
    20230414_170510.jpg
    705,5 KB · Liczba wyświetleń: 24

UseYbrain

Posiadacz elektryka
Mój SSR był, zarejestrowany jako ciężarowy i parkowanie na chodniku powinno być karalne. Dobrze że kompletnie nie wyglądał na ciężarówkę. Jakiś idiota roadstera zrobił kamazem, bo podatkowo kombinował coś? Tak go wpisali po sprowadzeniu i za diabła nie szło tego zmienić, lub akurat ten WK nie chciał, bo to karton prawniczy.
Kupa ograniczeń , które olewałem bo nawet policjanci patrząc w DR tego nie zauważali, to głupota była
Tak może u nas może wyglądać ciężarówka

Leaf go wygonił z garażu

View attachment 11818
Co za fura. Nawet nie wiedziałem ze taka istnieje :)

Bronek

Pionier e-mobilności
Co za fura. Nawet nie wiedziałem ze taka istnieje :)
Kupiłem klikając na Allegro za ok 150tys, jak przywieźli na lawecie to się zdziwiłem że taka duża. Wcześnije była ekspertyza ADAC. Wtedy Dolar był w promocji po 2,40 to na Cargo zabrakło kontenerów tak wszystko sprowadzano. Kolega nawet materiały budowlane ciągnął z Singapuru.
Auto nie dla Kowalskiego V8 5,7 lub 6 l ciasne.. A wielkie jak Hummer
Niewiele sztuk 27 tyś? na jakąś rocznicę w Chevrolecie, to najbrzydszy samochód w plebiscycie na 2004r
A sprzedałem po latach za niewiele mniejsze pieniądze. Nie chciało nam się liczyć to tylko 10 tys policzyliśmy a potem resztę na wagę. Waga kuchenna z Juli polecam, nie było błędu :)
Ja płakałem jak sprzedawałem, facet w nocy brał nawet nie oglądał dobrze. Dwóch napaleńców razem...

Last edited:

inter

Pionier e-mobilności
Oświetlenie ambientowe.
f1339d28a3e76e5b1c8c8445583135ac86d9e7ee.jpeg

Bronek

Pionier e-mobilności
Wszyscy pomału juz się szykują na realizację ok 2 mln zamówień.
Pierwsze samochody mają mieć napęd Xplaida, lepsze zawieszenie i wiekszy komfort, a promień zawracania jak w Y,
Przy okazji dowiedzialem się, że Xsy P, mają więcej mocy na hamowniach, niż w papierach - ok 1100 KM i mogą pojechać i 300km/h?
Frunk będzie calkiem spory i nie będzie rampy wjazdowej.

A tu chwalą, chwyt marketingowy jakim bylo zbicie szyb. To dalo tyle radości hejterom, że ponoć specjalnie stluczona a nie rozpadnięta szyba, była lepsza od kwasu w wargach Ibisza. Pokazywano miliny razyn i dalej się to pokazuje. A wiadomo: "że nieważne co mówią , byleby mówili".

Last edited: