Czego słuchacie w Tesli w czasie podróży?

facet

Fachowiec
Drogie forum, mam taki problem ze spotify, jeśli mam plejlistę na kilka stron to po przyjściu do auta jeśli jestem w trakcie tej plejlisty w prawym dolnym rogu ekranu mogę odpalić dalej słuchanie ale juz w oknie spotyfaja mam stronę główną a nie włączoną playlistę której słucham i stronę na której mam właśnie odsłuchiwaną piosenkę. Też tak macie?

Michal

Moderator
Drogie forum, mam taki problem ze spotify, jeśli mam plejlistę na kilka stron to po przyjściu do auta jeśli jestem w trakcie tej plejlisty w prawym dolnym rogu ekranu mogę odpalić dalej słuchanie ale juz w oknie spotyfaja mam stronę główną a nie włączoną playlistę której słucham i stronę na której mam właśnie odsłuchiwaną piosenkę. Też tak macie?
Kliknij na odtwarzaczu na tytule utworu - to otwiera kolejkę odtwarzania.

Krk

Posiadacz elektryka
Pro tip - TuneIn i słuchanie przez Internet.
Kupiłem TuneIn Pro w Sklepie Play, zainstalowałem na komórce i tu jest OK.
Ale jak uruchomiłem TuneIn Teslowski i zalogowałem się na to samo konto Google to dalej są jakieś wstawki po niemiecku przed uruchomieniem Radia, nie wiem czy to są reklamy bo nie znam niemieckiego...

Bisek

Fachowiec
Kupiłem TuneIn Pro w Sklepie Play, zainstalowałem na komórce i tu jest OK.
Ale jak uruchomiłem TuneIn Teslowski i zalogowałem się na to samo konto Google to dalej są jakieś wstawki po niemiecku przed uruchomieniem Radia, nie wiem czy to są reklamy bo nie znam niemieckiego...
Parę dni temu pojawiły się wstawki na TuneIn. Najpierw tylko dżingiel „welcome to TuneIn” a później także reklama. Wydaje mi się, że po holendersku (bo karta SIM jest holenderska). Mam darmowe TuneIn, bez żadnego logowania.

Krk

Posiadacz elektryka
ewidentnie są reklamy nawet na wykupionym TuneIn Pro. Na pewno jest to samo konto na komórce i na Tesli bo ulubione są takie same. Na Tesli są reklamy, na komórce nie ma, pozostaje słuchać przez bluetooth.
W sumie niepotrzebnie wydane pieniądze bo Radia Chopin mogę słuchać na aplikacji Polskiego Radia za darmo.

ypl

Pionier e-mobilności
Muzyki z różnych źródeł słucham, a jak z żoną jadę to gadania żony słucham, a jak dzieciaki z tyłu jadą to po jakimś czasie kłótni dzieci.

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Ostatnio jeżdżę dużo po mieście... odgłosy natury puszczam.

jezile

Fachowiec
Tidal, Spotify, Youtube Music, TuneIn, ...?

Jakieś podcasty czy stacje macie do polecenia?

Ja głównie na spotify muzyczki, ale czasem na TuneIn podcasty i mogę polecić "Planet Money" i "Freakonomics Radio" w tematyce ogólno życiowej i finansowej.

View attachment 23973
Trzeszczącej górnej osłony na belce pomiędzy słupkiem B i C po stronie pasażera... 🫣 Cokolwiek zrobię i tak trzeszczy bo nie siedzi poprawnie na swoim miejscu. 🥹