Czy jest szansa na promocję na Highlanda w grudniu (w rodzaju SUC na rok)?

zibizz1

Pionier e-mobilności
Serio ktoś kupuje Teslę dla wyglądu? Albo żeby się wyróżnić?
Dla wyglądu to tylko ten kto wyklikal 19 cali do malej baterii i nie odebrał;) Drugiego takiego nie znaleźli.
A żeby sie wyróżnić to tylko X jeszcze się kwalifikuje.W 3/Y/S potrzeba ciekawej okleiny(róż albo inny jaskrawy kolor, ewentualnie panterka) Trafiają sie takie pojedyncze osoby

PanKalafior

Zadomawiam się
EDIT: Przepraszam Was, wczoraj zaznaczyłem hak w konfiguratorze i dziś nie odświeżyłem strony :) ceny są po staremu.

Jest promocja, ale w drugą stronę ;-)

189 990 -> 196 490
209 990 -> 216 490
219 990 -> 226 490
Performance bez zmian
1735631168513.png

Last edited:

cwireq

Posiadacz elektryka

Wojtek Wawa

Tesla Model 3 LR RWD 2025
Ktoś jeszcze czeka, aż tesla zaadresuje problem padniętych kamer?
Miałem to olać o co będzie to będzie, ale to co najmniej 3000 uziemionych samochodów w ostatnich tygodniach i brak jakiejkolwiek reakcji producenta.
Przy czymś takim samochód zastępczy to minimum, a skoro problem masowy to przynajmniej EAP powinien zostać przyznany z automatu i jakoś gruby bonus do wydania w tesli typu 10 k zł. I to pod warunkiem, że się uwiną w miesiąc z naprawą.
Przyznaję, że sądziłem iż to ładowanie będzie u mnie problemem. Potem, że żona. Ale nie że jest duża szansa iż obecnie wyprodukowane modele 3 mają bardzo poważną wadę.

Kiedyś kupiłem samochód z wadą produkcyjną. Mx5 2.0 ND z manualną skrzynią biegów. I rzeczywiście padła w 13000 km. Laweta zabrała samochód i podstswiono mi zastępczy. Co ciekawe 5 lat później, już po gwarancji znów dano mi nową skrzynię gratis.

I teraz myślę o tesli, która nie ogarnia nawet samochodów wydanych kilka dni temu...

To jest dla mnie deal braker, codziennie sprawdzam czy coś się zmieniło w tym temacie. Czy film Daniela Grzyba, czy artykuł na elektrowoz.pl nie pozostawiają wątpliwości, że jest źle

cwireq

Posiadacz elektryka
Miałem to olać o co będzie to będzie, ale to co najmniej 3000 uziemionych samochodów w ostatnich tygodniach i brak jakiejkolwiek reakcji producenta.
Przy czymś takim samochód zastępczy to minimum, a skoro problem masowy to przynajmniej EAP powinien zostać przyznany z automatu i jakoś gruby bonus do wydania w tesli typu 10 k zł. I to pod warunkiem, że się uwiną w miesiąc z naprawą.
Przyznaję, że sądziłem iż to ładowanie będzie u mnie problemem. Potem, że żona. Ale nie że jest duża szansa iż obecnie wyprodukowane modele 3 mają bardzo poważną wadę.

Kiedyś kupiłem samochód z wadą produkcyjną. Mx5 2.0 ND z manualną skrzynią biegów. I rzeczywiście padła w 13000 km. Laweta zabrała samochód i podstswiono mi zastępczy. Co ciekawe 5 lat później, już po gwarancji znów dano mi nową skrzynię gratis.

I teraz myślę o tesli, która nie ogarnia nawet samochodów wydanych kilka dni temu...

To jest dla mnie deal braker, codziennie sprawdzam czy coś się zmieniło w tym temacie. Czy film Daniela Grzyba, czy artykuł na elektrowoz.pl nie pozostawiają wątpliwości, że jest źle
No trzeba przyznać że póki co reakcja skandaliczna. Jak bym nie miał auta przez parę miesięcy to z mojej strony na pewno by się to skończyło pismami i być może sądem. Auto zastępcze to minimum w takiej sytuacji.

OldSeb

Posiadacz elektryka
Ok ale jak rozumiem ten problem nie dotyczy aut aktualnie produkowanych tylko tych z Q3 2024.

cwireq

Posiadacz elektryka
Ok ale jak rozumiem ten problem nie dotyczy aut aktualnie produkowanych tylko tych z Q3 2024.
Rzekomo chodzi o HW4.1 więc cos w okolicach Q3.24 i świeższe.

Chociaż z drugiej strony i tak będę walczył o służbową TM3. Jeden z użytkowników forum przekonal mnie to baterii LFP. Do pracy jak znalazl :)

Jozin von Bazin

Posiadacz elektryka
Kup to auto po prostu, przestań się mazgaić :)
Jak ja kupowałem to był problem z wibracjami, zawsze będzie jakiś problem.
Ile masz lat?