ważne, żeby cokolwiek robiłaOraz nie wystawia faktury pro-forma. Leasingowi musi wystarczyć umowa rezerwacji.
ważne, żeby cokolwiek robiłaOraz nie wystawia faktury pro-forma. Leasingowi musi wystarczyć umowa rezerwacji.
A jak to ogarnęła w ING?Właśnie się dowiedziałem ciekawostkę odnośnie leasingu: Tesla wydaje dokumenty do rejestracji dopiero po otrzymaniu wpłaty a leasingodawcy robią wpłatę dopiero po otrzymaniu dokumentów. Tesla jest nieugięta więc sprawdźcie z leasingiem czy na to pójdzie. Moja Pani z ING nic o tym nie wiedziała, ale finalnie odnalazła procedurę na to.
Zdecydowanie większość leasingów obecnie już wie co to "procedura Tesli" i to ogarniaTesla jest nieugięta więc sprawdźcie z leasingiem czy na to pójdzie.
Ciekawe jakie parametry mają te SR tutaj - w sensie czy na pewno takie jak na ekranie czyli 5,6s i 448 czy może już te nowsze czyli wiekszy zasięg i delikatnie niższe przyspieszenie?
Ok dzięki za sugestię - kiedyś się przyda. Chciałem zamówić tak żeby auto było w grudniu ale już się poddałem wiec na spokojnie będę zamawiał w 2022.Jak chcesz byc przygotowany na montaz wallbox to zamontuj gniazdo silowe 32A albo 16A w tym miejscu, potem podpiwcie wallboxa to jakies 30minut pracy.
Jeszcze jedno pytanie mam - czy chcąc zamówić auto powinienem (przy wprowadzaniu danych konta - tam gdzie karta do zapłaty) wprowadzić dane firmy czy osoby fizycznej (ostatecznie będzie to leasing - JDG) ale tak zastanawiam się czy to ma jakieś znaczenie i jakie ewentualnie?auta z informacją ze są w Waw powinny być dostępne na placu
jak zaplacisz to pojawi się formularz czy ich finansowanie czy twoje czy leasing zewnętrzny
wallbox można kupić jak się posiada juz VIN swojego auta, standardowo masz wtyczkę na 230V, jesli masz w domu "siłę" warto kupić Teslowski Wallbox choćby ze względu na aktualiacje wifi i magiczny guzik otwierający port łądowania![]()