Michał spod Krakowa
Pionier e-mobilności
O osuszaniu klimy w instrukcji jest coś takiego:
wymiana woreczka z osuszaczem układu klimatyzacji co 6 lat
wymiana woreczka z osuszaczem układu klimatyzacji co 6 lat
Sami widzicie co pisałem: beznadziejny design, kompletny brak dostepu tam, gdzie powinien być bardzo dobry aby porządnie to wyczyścić. I jeszcze te pionowo umieszczone filtry... Jak oni chcą podbić Marsa to ja nie wiem - podczas wymiany filtrów auto ma stać 45 stopni pod górę żeby z filtrów się nie wysypało podczas wyjmowania czy co? Może w kosmosie to działa, ale helo! jesteśmy na Ziemi!Oczywiście nie obyło się bez problemówjak wyciągnąć końcówkę dyszy z aerozolu ? Wpadła mi do środka ! Można odkręcić ten element na dole z drugiego zdjęcia ? Może tam wpadł ?
Nie prawda. filtry są umieszczone poziomo! Wszystko łatwo było bardzo tylko ja za mocno wsadziłem przewód od spraya. Po prostu jak zwykle chciałem za dobrze. Bardzo mocno nim machalem a potem zamiast popatrzeć, podważyć i wyciągnąć to jak zwykle ciągnąłem na siłęSami widzicie co pisałem: beznadziejny design, kompletny brak dostepu tam, gdzie powinien być bardzo dobry aby porządnie to wyczyścić. I jeszcze te pionowo umieszczone filtry... Jak oni chcą podbić Marsa to ja nie wiem - podczas wymiany filtrów auto ma stać 45 stopni pod górę żeby z filtrów się nie wysypało podczas wyjmowania czy co? Może w kosmosie to działa, ale helo! jesteśmy na Ziemi!
Mam nadzieję że mnie trolujesz, bo wszystko można o tych filtrach powiedzieć ale nie to że są poziomo... Są lekko pochylone na "czystą" stronę, ale jednak bliżej pionu niż poziomu co powoduje że nie da się nawet delikatnie ich wyciągnąć bez wsypania się syfu (u mnie liście) na żeberka skraplacza. Zwłaszcza z dolnego. filtra. Żeby nie było - sam wymieniałem w Tesli, jak również na bieżąco wymieniam w 2 VW oraz w Toyotach i tam da się spokojnie wysunąć poziomo że nawet pyłek nie wpadnie do dołu. Więc nie trzeba odkurzać. A w Tesli jak uruchomisz dmuchawę to syf leci dookoła jak durny.Nie prawda. filtry są umieszczone poziomo! Wszystko łatwo było bardzo tylko ja za mocno wsadziłem przewód od spraya. Po prostu jak zwykle chciałem za dobrze. Bardzo mocno nim machalem a potem zamiast popatrzeć, podważyć i wyciągnąć to jak zwykle ciągnąłem na siłę![]()
To prawda akuratMam nadzieję że mnie trolujesz, bo wszystko można o tych filtrach powiedzieć ale nie to że są poziomo... Są lekko pochylone na "czystą" stronę, ale jednak bliżej pionu niż poziomu co powoduje że nie da się nawet delikatnie ich wyciągnąć bez wsypania się syfu (u mnie liście) na żeberka skraplacza. Zwłaszcza z dolnego. filtra. Żeby nie było - sam wymieniałem w Tesli, jak również na bieżąco wymieniam w 2 VW oraz w Toyotach i tam da się spokojnie wysunąć poziomo że nawet pyłek nie wpadnie do dołu. Więc nie trzeba odkurzać. A w Tesli jak uruchomisz dmuchawę to syf leci dookoła jak durny.