Warunki Zen-ka. Niewiele zostaje na tej gwarancji.
Lusterka zalookaj tu, masz linki do szkiełek.
Über den Spiegelschalter wird ja nur ein Relais geschaltet welches dann den Laststrom übernimmt.
www.springforum.de
Dalej są moje posty. Zasilanie mam z grzania tylnej szyby, przewód idzie po lewej za zaślepką przy lewej nodze kierowcy. Trzeba rozpakować lekko wiązkę i tam jest gruby żółty przewód, jest tylko jeden taki. Jest kupa roboty z dołożeniem przewodów do wtyczek (no chyba że pominiesz), przeciągnięciem przewodów przez gumową osłonę, a z prawej na lewą też trzeba przerzucić żyłę zasilajaca. W sumie lusterka można sobie darować jak masz garaż...
Jeżeli chodzi o fotele to użyteczność jest o niebo większa, kupiłem te maty z fotki zasilanie wzięte z gniazda zapalniczki, fotki znajdziesz na powyższym linku. Kupka roboty jest z włożeniem mat - konieczny demontaż foteli, ja demontowałem boczki z foteli ale jest to dość łatwe, pokrycie siedziska i oparcia jest montowane na metalowe oczka tapicerskie, ja je poprzecinalem przy demontażu i odtworzyłem na trytytkach. Siedzenia grzeją bardzo fajnie - warto się umęczyć.
Cokolwiek więcej chciałbyś wiedzieć to pisz - pomogę