krzyss
Pionier e-mobilności
To z awariami to dobry pomysl.Zastanawiam się też, czy nie dodać takiej informacji na mapie - co o tym myślicie? Po kliknięciu w punkt pokazywałby się np. taki napis:
View attachment 17765
To z awariami to dobry pomysl.Zastanawiam się też, czy nie dodać takiej informacji na mapie - co o tym myślicie? Po kliknięciu w punkt pokazywałby się np. taki napis:
View attachment 17765
Kiedy to było? Jakakie Ionity?No tylko na ile można na tym polegać. Ostatnio ładowałem się na Ionity. Jeden słupek świecił na różowo, dwa na biało, jeden nie świecił wcale. Czyli któreś zgłaszały błąd, któreś teortycznie nie działały (już nie pamiętam który kolor co oznacza). W praktyce ze wszystkich się można było ładować.
Przybliżony czas?7 marca Młyński Staw i 9 marca Rędziwojowice.
{
"gas_connector_interfaces":[],
"hydrogen_refill_solutions":[],
"fuel_types":[],
"station_id":1173,
"code":"PL-GJC-EEVP01040",
"id":13514,
"charging_solutions":[{
"mode":6,
"power":22
}],
"ts":"2019-04-25T11:49:54+02:00",
"connectors":[{
"interfaces":[10],
"power":22,
"cable_attached":false,
"ts":"2019-04-25T11:49:54+02:00"
}]
},
Dobiłem do 12 poleceń(nie wszystkie zostały i zostaną zrealizowane ale to chyba nic nie zmienia). Wszystkim bardzo dziękuję za skorzystanie!
Nie wiem jaka część wpadła z forum, jaka z aplikacji, a jaka z artykuły na elektrowóz ale wymyśliłem sobie taką zabawę:
- Co najmniej do końca roku ustawiłem listę kodów polecających, które będą losowo wybierane przy każdej odsłonie aplikacji.
- Kody wybrałem z rankingu pozytywnych reakcji tutaj na forum [klik] + @skyactivwalker + @poochaty (bo ich lubię)
- Jeśli ktoś z rankingu nie miał dodanego kodu polecającego (jest kilka takich osób) albo z jakiegoś powodu nie chce uczestniczyć w takiej zabawie, proszę o informację (najlepiej w wiadomości prywatnej), a dodam / usunę jego kod.
- Szczególnie czekam na kody polecające od:
- Pozwoliłem sobie pominąć Bronka, który chyba ma już dużo poleceń - jeśli się mylę, to @Bronek, proszę o wiadomość - dodam Cię niezwłocznie.
- Nikogo nie pominąłem celowo - jeśli Cię przegapiłem to napisz do mnie - poprawię.
Lista kodów polecających, które trafiły do aplikacji:
Code://"micha59923", // mój referral tymczasowo wyłączony "adam234641", // viallos "szymon53597", //Gandalf "daniel99081", // danielm "krzysztof16393", // krzyss "lukasz83377", // ELuk "tomasz47928", // cooler "hubert662371", // nabrU "slawomir65186" // slaveq "sawek359296", //skyactivwalker "lukasz60602" // poochaty
Mam nadzieję, że ktoś kliknie w Wasz link i dostaniecie polecenie, bo to naprawdę fajne uczucie.