KrzysztofFly
Moderator
Chyba się da, bo wczoraj jeden kolega poinformował nas, że SuC Gliwice działa od wigilii, w temacie o SuC Gliwice właśnieSuperchargera nowego to nie da się przegapić zaglądając na forum :-D
Chyba się da, bo wczoraj jeden kolega poinformował nas, że SuC Gliwice działa od wigilii, w temacie o SuC Gliwice właśnieSuperchargera nowego to nie da się przegapić zaglądając na forum :-D
Ja sobie nie wyobrażam trzymać auta przed garażem mając garaż na dwa autaA kto powiedział, ze musi stać w garażu.
Moja TM3 nigdy w garażu jeszcze nie stała (i raczej nie będzie).
Mam garaż na dwa auta i może raz jedno stało, chłopaki moje siłownie sobie zrobiły, autka sa pod wiatą PV i jest im dobrzeJa sobie nie wyobrażam trzymać auta przed garażem mając garaż na dwa autatoż to jakieś szaleństwo...
Jakby co ogarnę Ci w dobrej cenie produkty dla nichDzieci mam już dwójkę, a w planie jeszcze jedno za jakiś rok - półtora, więc powoli rozglądam się za większym autem. W związku z tym dodałem kilka skrótów wyszukiwania:
(TRS = Third Row MS, 7SX = Seven Seat MX, 6SX = Six Seat MX, 7SY = Seven Seat MY)
Trochę skłaniam się w kierunku Tesla Model X z 6-cioma miejscami, chociaż ledwo mi wlezie do garażu... Ale jednak Bronek jakoś sobie radzi, a tez ledwo mu wchodzi![]()
Pobieranie aut poprawione.Dodałem ranking miast pod względem ilości dostępnych ładowarek do samochodów elektrycznych (ograniczam do 30 najliczniejszych):
Historia ładowania i dostępności stacji ładowania EV
Aplikację umożliwiającą sprawdzenie położenia i historycznego obłożenia ładowarek dostępnych w danych UDT (Urząd Dozoru Technicznego)ev.warszawa.pl
Jak się Wam podoba i ma to sens, to mogę dodać linkowanie do poszczególnych miast z pokazywaniem tych ładowarek.
Ps. od 20.01.2025 nie działało pobieranie dostępnych do zakupu auta od Tesla - właśnie poprawiłem, choć i tak wygląda to obecne podejrzanie, bo znajduje bardzo mało aut - zerknę jeszcze na to jutro.
Zmieniłem też częstotliwość odświeżania danych na 30 minut zamiast 15, bo chyba dostałem bana od Tesli przy testach poprawki. Jak zaczną się normalnie ściągać dane, to spróbuję ponownie przyspieszyć.