Dane statystyczne dla wszystkich naborów Programu Priorytetowego "Mój elektryk"

mysh

Zadomawiam się
Po wyborach to jednak trzeba będzie w końcu odebrać ten dzwoniący telefon z Ministerstwa Finansów i zacząć szukać oszczędności w wydatkach...
No wiem, że tak może być. Smutno mi będzie jeśli się okaże, że jednak toyota ch-r/corolla w hybrydzie znowu będą tańsze w moich rozrachunkach niż TM3 :( chciałbym teslę :(

elektryk

Pionier e-mobilności
No wiem, że tak może być. Smutno mi będzie jeśli się okaże, że jednak toyota ch-r/corolla w hybrydzie znowu będą tańsze w moich rozrachunkach niż TM3 :( chciałbym teslę :(
Może będzie kolejny nabór, do tej pory były, w nowych naborach trochę modyfikowali warunki, ale bez jakichś szaleństw.

mysh

Zadomawiam się
Może będzie kolejny nabór, do tej pory były, w nowych naborach trochę modyfikowali warunki, ale bez jakichś szaleństw.
Być może, ale tak patrząc z góry, to wolę jeździć toyotą, ale nie mieszkać w rozdupconym kraju 😅

elektryk

Pionier e-mobilności
Być może, ale tak patrząc z góry, to wolę jeździć toyotą, ale nie mieszkać w rozdupconym kraju 😅

Wg mnie nie warto już kupować spalinowego samochodu, to wydawanie kasy w błoto. No i trawa bardziej zielona tam, gdzie nas nie ma ;-)

mysh

Zadomawiam się

Wg mnie nie warto już kupować spalinowego samochodu, to wydawanie kasy w błoto. No i trawa bardziej zielona tam, gdzie nas nie ma ;-)
Robię dzień w dzień 150 km, mieszkam w bloku, auto trzymam pod chmurką. Zasięg i szybkość ładowania TM3 RWD to dla mnie absolutne minimum, a tańsze elektryki niestety mają gorsze zasięgi. Jeśli skończą się dotacje na leasingi, to dopiero następne/drugie moje auto będzie elektryczne

piotr88

Zadomawiam się
Hej. Czy orientujecie się czy kwota która została w ścieżce bankowej obejmuje już złożone/rozpatrzone wnioski? Mój teść kupił w lutym id.buzza i jeszcze nie otrzymał dofinansowania, a ja w piątek odebrałem TMY LR i zastanawiam się czy jeszcze mam szansę załapać się na dopłatę, skoro 10mln zniknęło w 3 tygodnie.

elektryk

Pionier e-mobilności
Hej. Czy orientujecie się czy kwota która została w ścieżce bankowej obejmuje już złożone/rozpatrzone wnioski? Mój teść kupił w lutym id.buzza i jeszcze nie otrzymał dofinansowania, a ja w piątek odebrałem TMY LR i zastanawiam się czy jeszcze mam szansę załapać się na dopłatę, skoro 10mln zniknęło w 3 tygodnie.
Ta kwota "zostało alokacji" zmniejsza się wraz z złożonymi wnioskami - samo wnioskowanie już jest w tym punkcie uwzględnione, więc wg mnie się załapiesz.

KrzysztofFly

Moderator
a jak jest 1os działalność i nie biorę leasingu, to która pozycja?
Przedsiębiorcy i podmioty inne niż osoby fizyczne. Czyli tam gdzie się najdłużej czeka ;)