Ścieżka bankowa to leasingi.no tak myslalem, ale lepiej spytaćto co to w takim razie jest ścieżka bankowa?
Dla tych którzy cały czas zastanawiają się, czy to już nadszedł moment na zakup elektryka (szczególnie poprzez ścieżkę bankową), a chcą skorzystać z dofinansowania, to polecam zerknąć na dolną część obu tabelek i wziąć pod uwagę, że dzieli je tylko dwa tygodnie.
Fragment który cytujesz dotyczył oryginalnego wpisu, jednak ze względu na dynamiczne zmiany oraz kurczenie się funduszy (w ścieżce bankowej), a także fakt, że co mniej więcej dwa tygodnie publikują aktualizację informacji, postanowiłem ją do pierwszego postu wklejać, tak więc masz obrazki od góry na dół, pokazujące zmiany w wykorzystaniu budżetu przeznaczonego na program "mój elektryk".A o co chodzi dokładnie?
Zależy na którą ścieżkę patrzyszAle to w sumie jest tak czy owak mniej niż 50% zawnioskowane. Wiec bufor spory
Na tą chwilę tak, nie wiadomo jednak co się stanie jak wyczerpie się ścieżka bankowaJa mam 1os firmę wiec 3cią.
Tam masz 200 mln a wniosków złożyli 88. Wiec spory bufor jest.
Na którą ścieżkę powinienem patrzeć mając JDG i planując leasing? Czy wtedy mówimy o ścieżce bankowej?Na tą chwilę tak, nie wiadomo jednak co się stanie jak wyczerpie się ścieżka bankowaMoże się okazać, że zamiast dołożyć, przesuną
![]()