Pyo_trek
Posiadacz elektryka
To raczej większa bateria 60 kWhMam 3 LFP z Q4 2021 ale z mniejsza bateria na full mam 427 km, jak odbieralem mialem 437 albo 431
To raczej większa bateria 60 kWhMam 3 LFP z Q4 2021 ale z mniejsza bateria na full mam 427 km, jak odbieralem mialem 437 albo 431
Nie, Ryzen wszedł w 2022Q1.Mam pytanie do właścicieli z Q4 2021 czy u was już jest Ryzen?
Jakiś powrót z przyszłości? Z 2024?Podpowiesz, jak to sprawdzić? Ja też 2024Q4, bateria 60 kWh, moc w dowodzie 239 kW, ale ile w rzeczywistości?
Intel jest okej, trochę długo ładuje sie youtube ale to do przełknięcia. Podejrzewam, że w przyszłości mogą wyjść większe różnice niestety. Co do wyboru pomiędzy jednym a drugim to trzeba sobie odpowiedzieć na pytanie czy autem się będzie więcej jeździć czy stać w miejscu. Bo na ten moment przewaga Ryzena jest (chyba) tylko w szybkości ładowania gier i przeglądarki internetowej. Więc jak ktoś ma wybór i planuje jednak więcej stać w miejscu, to Ryzen lepszy ;-)Jak się ten intel sprawuje? jakbyście mieli wybór - wolelibyście nowy procesor czy mocniejszy silnik?