Ja bywam w Zvoleniu. Jest McD, KFC i BK, oraz normalna knajpa i pizzeria w Tesco. Wszędzie WC (w Tesco też). Więc co kto lubi.Czy lepiej jechać pod MCDonalds na Ionity w Zvoleniu?
Ja bywam w Zvoleniu. Jest McD, KFC i BK, oraz normalna knajpa i pizzeria w Tesco. Wszędzie WC (w Tesco też). Więc co kto lubi.Czy lepiej jechać pod MCDonalds na Ionity w Zvoleniu?
Ładowałem się tam na początku lipca.ale ja pytałem o SUC Tesli ten przy hotelu Kaskady (4 stanowiska po 125kW) , to że w Maku i KFC są kible to wiem. Mam dylemat czy pchać się pod ten hotel na na SUC czy Ionity przy MCDonaldsie.
Na Węgrzech polecam SuC/Ionity Sormás. Baaaardzo fajna knajpa (István fogadó). To jest jakieś 15-20 km przed granicą z HR.Dzięki, jak będą wolne stanowiska to podjadę tam, jak nie to Ionity. Powinienem tam mieć jeszcze ok. 40% a następne ładowanie między Budapesztem a Balatonem. Wyruszam w piątek, trzymajcie kciuki za ładowarki bez kolejki
![]()
A tak poza tym, to na SK (tranzytem przez SK trasą Chyżne-Sahy jeżdżę regularnie) najbardziej opłaca się brać ZSE Drive (np. pakiet Road Safe za 29,90 EUR i 100 kWh w pakiecie). Ładuję w jedną stronę 50+ kWh, i na powrocie też 50+ kWh i jest git. Nadwyżka ponad 100 kWh z pakietu jest za 0,39 EUR/kWh.ale ja pytałem o SUC Tesli ten przy hotelu Kaskady (4 stanowiska po 125kW) , to że w Maku i KFC są kible to wiem. Mam dylemat czy pchać się pod ten hotel na na SUC czy Ionity przy MCDonaldsie.