Dodanie referrala po złożeniu zamówienia

Khar

Posiadacz elektryka
auto podaje zasięg według ich własnego realniejszego przelicznika
Z tego co rozumiem, to jest może i realniejsze, ale proste przeliczenie: pozostałe_kWh * stała_zużycia. Więc lipa. Można znaleźć jak to przeliczać w obie strony, pewnie ciekawiej z km obliczyć prawdziwą pojemność baterii, bo teraz losowo przydzielają ;)

Bronek

Pionier e-mobilności
Ja tam zakladam 350km i tego sie bede trzymal
dzisiaj ok 3 ST Celsjusza
powinna przejechac 315 km na starcie - przejechała 111 km powinno zostać z 208 km
A zostało 107 km!!!!

prawie 50% mniej. Dlaczego? A bo jechałem 120-130 km/H głównie S6 na FSD 80^%tempFileForShare_20210304-201139_copy_1280x960.jpg

Bronek

Pionier e-mobilności
Cos Ci duzo zezarlo tego pradu :)
Ja mam baterie Panasonic a to cos zmienia ? :)
To tak jabyś mnie spytał czy w ENEI mniej pralka weźmie jak w Energi? ;-)
Powazniej w nowych T3 poprawili (obniżyli) zużycie poprzez lepsze smarowanie itp. Do tego dodali pojemności, pompe ciepla, wiec powinno byc ciut lepiej
Ale wszystko zniweczy kilka ostrych wyprzedzen itd. Niemniej pewnie jest lepiej i zawsze to krok w przód. lecz to nic przelomowego

Last edited:

AyrturSenny

Zadomawiam się
Nie no zamowienia juz Ci raczej nie zmienia, ale jak zrezygnujesz to juz bedzie drozej.
Mnie zastanawia kto mi odda moje 500.- zaliczki, bo leasing zaplacil calosc z faktury.... a tesla grzecznie moja zaliczke przytulila i milczą :)
Lepiej sprawdź fakturę końcową. W moim przypadku moja zaliczka była w niej uwzględniona i leasing miał do zapłacenia o 500 PLN mniej. Rozliczyliśmy to sobie z leasingiem przy pierwszej fakturze leasingowej.

krzyss

Pionier e-mobilności
Lepiej sprawdź fakturę końcową. W moim przypadku moja zaliczka była w niej uwzględniona i leasing miał do zapłacenia o 500 PLN mniej. Rozliczyliśmy to sobie z leasingiem przy pierwszej fakturze leasingowej.
Zapłacili całość, coś tam mnie pytali, ale wczesniej w tesli mi powiedzieli ze niby będą zwracać zaliczki jak bedzie leasing. Pozyjemy zobaczymy.

tuwxyz

Fachowiec
@Pawel czy możesz poprawić w pierwszym poście adres email z:
ReferralProgramEMEA[at]testla.com
na:
ReferralProgramEMEA[at]tesla.com

Wysłałem maila kilka dni temu na adres skopiowany z posta i dopiero dzisiaj dostałem bounce od serwera, z komunikatem mówiącym, że domena jest niepoprawna.
Po wysłaniu na poprawny adres dodali referral i odpowiedzieli w... 11minut - szybko.
Swoje zamówienie składałem 5 stycznia i obawiałem się, że mi już tego referrala nie wrzucą. A tu miła niespodzianka.

danielm

Pionier e-mobilności
na:

Wysłałem maila kilka dni temu na adres skopiowany z posta i dopiero dzisiaj dostałem bounce od serwera, z komunikatem mówiącym, że domena jest niepoprawna.
Po wysłaniu na poprawny adres dodali referral i odpowiedzieli w... 11minut - szybko.
Swoje zamówienie składałem 5 stycznia i obawiałem się, że mi już tego referrala nie wrzucą. A tu miła niespodzianka.
wow, widzisz jednemu mówią że nie ma możliwości, innemu załatwiają błyskawicznie :)

Pawel

Zadomawiam się
na:

Literówka się pojawiła. Poprawione :) No i super, że się udało :D