Dołożenie haka do tesli 3 highland

rookie

Zadomawiam się
Badanie kosztuje 35 zł polega przede wszystkim na sprawdzeniu instalacji elektrycznej i właściwym podpięciu instalacji elektrycznej Jeżeli byś chciał to wykonać na Śląsku to jestem w stanie ci z tym pomóc
Dzięki za info, a później jeszcze wpis do dowodu?

Michał

Zadomawiam się
Ori czy cos innego? Jak podlaczyles wiązkę? Uruchomiłeś tryb przyczepy czy do niczego to nie potrzebne? :)
Wiązka oryginał. Jak z vestfalia z poprzedniego modelu. Różni się jednym centymetrem więc muszę lekko naciągnąć zderzak przy zdejmowaniu. Wiązka oryginał. Bez kodowania bo używam tylko do boksa na hak.

lorence

Zadomawiam się
Wiązka oryginał. Jak z vestfalia z poprzedniego modelu. Różni się jednym centymetrem więc muszę lekko naciągnąć zderzak przy zdejmowaniu. Wiązka oryginał. Bez kodowania bo używam tylko do boksa na hak.
Jakies dodatkowe moduły sa potrzebne? Czy tylko, hak, kabel i tyle?

lorence

Zadomawiam się
patrze na oficjalną instrukcję:

i tam jest na belce z hakiem taki moduł w który wpina sie kolejny przewód:
1750775844862.png

a ten wygląda na ori montowany przez tesle, wg strony producenta 2023+

Last edited:

Robur82

TM3 SR HL 24 Enyaq 80 23r
Vestfalia wypuściła jak który pasuje do highland. Koszt w granicach 2000 zł. Czekam aż wyjdzie jeszcze elektronika do highland bo jeszcze nie ma. Ja mam swój warsztat to będę u siebie montować. Jak będzie dostępna to wstawię relacje
Ja zakładam poza aso. Mam swój warsztat więc nie widzę powodu żeby przepłacać. Szczególnie że wiązkę postaram się kupić oryginalną. Dalej hak kosztuje 6.5 tys zł?
Gdzie masz warsztat? Może jest możliwość montażu u Ciebie, jak przetarłeś szlaki.