Kurde dobrze napisane,Może i nie wierze ale jak przy tej inflacji TM 3LR bedzie kosztowała 300tys to wierze. Wtedy 3 letnia bedzie kosztowała ponad 200tys.
zacząłem żałować że mój leasing jest 5 letni
Kurde dobrze napisane,Może i nie wierze ale jak przy tej inflacji TM 3LR bedzie kosztowała 300tys to wierze. Wtedy 3 letnia bedzie kosztowała ponad 200tys.
No a VW to nie leasing operacyjny? (poza tym, że obsługujący tylko auta z grupy VAG)No i nie jestem z tego szczęśliwy ale na moje wyszło.
Projekt jest z d.....y do wdrożenia i nikt w zasadzie się na razie nie wychyla.
Info prosto gościa z EFL opublikowany na innym forum
Dla zainteresowanych tematem - Mój Elektryk
Na ten moment żadna firma leasingowa ( oferująca Leasing operacyjny ) nie podpisała umowy z BOŚ, ponieważ zaproponowane warunki - wytyczne były nie do przyjęcia. Na dzień dzisiejszy ZPL ( Związek Polskiego Leasingu) reprezentujący wszystkie firmy leasingowe prowadzi rozmowy z BOŚ na temat dopasowania procedur. Jako EFL bierzemy udział w tych rozmowach.
Czekamy na dalsze wieści....
Może jednak tylko najem. Trzeba zapytać o ofertę.No a VW to nie leasing operacyjny? (poza tym, że obsługujący tylko auta z grupy VAG)
Może jednak tylko najem. Trzeba zapytać o ofertę.
Cholera już wie jaką ścieżką poszli. Oferta powinna wszystko wyjaśnić.
Może mało roboty mają i wole moce produkcyjne bo aut nie mają to się głębiej pochylili.
oferta obejmuje zarówno leasing klasyczny jak i leasing z niską ratą. Działa to tak, że dopłata po jej przyznaniu jest w całości zaliczana jako wpłata początkowa
Polisa AC musi być przez dwa lata, jednoznaczny zapis w programie. I to z cesją 27 tys PLN na BOŚ.No ciekawe jaki to najem w VW, w spalinach bylo Bussines Care ale nie mialo nawet ubezpieczenia AC/OC albo mialo ale pierwszy rok rozlozony w ratach na 3 lata..
Niech "pójdzie" !Cześć, jestem właśnie na etapie ogarniania Enyaqa w najmie VFS. Jak będę miał dokładne info co i jaka to dam wam znać. Auto już na mnie czeka na placu dealera, wczoraj dostałem wniosek o dopłatę wypełniłem odesłałem do leasingu niech go posprawdzają , wypełnia czego nie wiedziałem i czekam na dalsze kroki.
Będę informował na bieżąco.![]()