Dopłaty dla osób fizycznych, które prowadzą działalność

pigs

Zadomawiam się
Przed chwilą dostałem taką informację z pomocy technicznej GWD:
Wniosek może być podpisany zarówno podpisem kwalifikowanym jak i profilem zaufanym.
Wniosek dla firm (w tym jednoosobowa działalność gospodarcza) czy wniosek dla osób fizycznych? Nie sądzę by nagle zmienili zasady.

PiotrS

Posiadacz elektryka
Wniosek dla firm (w tym jednoosobowa działalność gospodarcza) czy wniosek dla osób fizycznych? Nie sądzę by nagle zmienili zasady.
Dla firm, ale to dział techniczny, więc odpowiedzieli tak, bo technicznie jest taka możliwość w systemie.
Jak zacząłem drążyć temat, to kazali dzwonić na "infolinię merytoryczną".

pigs

Zadomawiam się
Jak przechodzi się do podpisu to jest taka możliwość ale w instrukcji/regulaminie jest, że takie wnioski będą odrzucane.

Piernik

Posiadacz elektryka
Jak przechodzi się do podpisu to jest taka możliwość ale w instrukcji/regulaminie jest, że takie wnioski będą odrzucane.
Nie ma co kombinować, szkoda chyba czasu. Ten podpis kwalifikowany i tak będzie potrzebny do podpisania umowy.
Tylko pytanie kiedy od złożenia wniosku, czy na rok czy na dwa ważność odrazu kupować ? ;)

Olandia

Nowy na Forum
Czy komuś udało się skutecznie złożyć wniosek o dotację na zakup elektryka na JDG (za gotówkę lub kredyt)? Chętnie skorzystam z pomocy. Uprzejmie proszę o kontakt.

Piernik

Posiadacz elektryka
Czy komuś udało się skutecznie złożyć wniosek o dotację na zakup elektryka na JDG (za gotówkę lub kredyt)? Chętnie skorzystam z pomocy. Uprzejmie proszę o kontakt.
Tu masz wszystko opisane.
Cofnij się o kilka postów. Poprzednia strona wystarczy w zasadzie.
W zasadzie mamy już tu temat rozpracowany ;)

Olandia

Nowy na Forum
Trzeba też pamiętać, że załączony musi być dowód twardy. Dostałem info z pomocy, że po dołączeniu miękkiego skierują do uzupełnienia.

RafalO

Zadomawiam się
Wysłalem dziś wypełniony wniosek. Zapewne bedą w nim jakieś błędy czy braki. Po jakim czasie odzywaja sie z prośbą o uzupełnienie czy poprawki?