Dorodne buraki, czyli tak nie wypada

Bronek

Pionier e-mobilności
Bez policji, może WK? To zgłosić jako błąd urzędnika. Wystarczy mail na skrzynkę z sugestią że to korupcja i sami będą korygować,. Zmiana wladzy to wielu ma strch w gaciach.

Łukasz Bigo

Pionier e-mobilności
Członek redakcji
Bez policji, może WK? To zgłosić jako błąd urzędnika. Wystarczy mail na skrzynkę z sugestią że to korupcja i sami będą korygować,. Zmiana wladzy to wielu ma strch w gaciach.

To ciekawa sprawa. Do redakcji Elektrowozu dotarły w historii dwa zgłoszenia, że akurat w Krakowie jest pewien urzędnik, który w razie czego może "się pomylić" i zarejestrować hybrydę jako auto elektryczne. Nie dałem temu wiary, ale z pewnym zaskoczeniem zauważam, że jeżeli ktoś przysyła zdjęcie auta spalinowego z zielonymi rejestracjami, to są to tablice z Krakowa.

K

Konto_usuniete_2024-07-16

Gość
Jak odpalisz Google to wypluwa tego więcej

Screenshot_20240314_050801_Chrome.jpg
Screenshot_20240314_050656_Gallery.jpg

Bronek

Pionier e-mobilności
Chore Państwo ma jak trądzik miejsca szczególne gdzie wywala pryszcze.
Ostatnio Autokomis był w urzędzie we Wrocku.
Panienka w innym sextaśmy robiła. .
Należy spodziewać się tzw " melin" i "met" po wprowadzeniu prohibicji nocnej.

" żona do męża : Gdzie Ty idziesz po nocy!!?"

>" Jak to gdzie? Do Magistratu na sesje "

Last edited:

JM&JM

Posiadacz elektryka
Może Kraków realizuje misję "Polak - Węgier dwa bratanki"? Będąc ostatnio w Budapeszcie też zauważyłem zielone tablice założone na elektrykach, i hybrydach :)

Łukasz Bigo

Pionier e-mobilności
Członek redakcji
A raka rejestracja daje sporo oszczędność, bo oprócz jazdy buspasami w korkach można być do przodu rocznie 9600 zł na parkowniu.

Taaak. Miałem informację, jaka jest wziątka za taką "pomyłkę", ale to już chyba kompletnie niewiarygodna informacja.