Dostawy I kw. 2025 roku

KrzysztofFly

Moderator
Czyli 436 może być na pierwszym lub drugim statku, bo pasuje zakres do obu? Dzięki!
Z tym, że do PL raczej docierają samochody z portu Koper, więc ten drugi raczej odpada.

nabrU

Moderator
Witam wszystkich,

Oto dzisiejsza aktualizacja śledzenia statków... 02/09/2025...

Przecież podałem to samo w linku kilka postów wyżej. Czy naprawdę nikt nie czyta nawet jednej strony wstecz zanim coś wstawi?

nabrU

Moderator
U Ciebie była super mapka, ale bez vinów

A kliknąłeś link który podałem w tamtym poście? Nie lubię kopiować czyichś postów z innego Forum co zrobił kolega powyżej (jeszcze z nieudacznym tłumaczeniem przez translator i statek Morning Lena stał się np. Rano Lena ;)). Mapki były tylko zajawką dle ciekawskich.

tanczmy

Zadomawiam się
To ja w takim razie oszukam system i podam źródło (do czego generalnie zachęcam wszystkich) -> https://teslamotorsclub.com/tmc/posts/8608423/

Kolega Temboa robi tam świetną robotę. Nie ma sensu kopiować pod tym wątkiem jego postów, bo przetłumaczenie to są teraz dwa kliknięcia w każdej cywilizowanej przeglądarce :)

nabrU

Moderator
Serio @tanczmy, ty też nie czytasz nic wstecz? Link do jego posta podałem dzisiaj w poście #95 o_O a generalny link do 'Shipping Movements' na forum TMC to chyba już ponad rok temu podawałem, jak jeszcze Mr Miserable go prowadził....

tanczmy

Zadomawiam się
Serio @tanczmy, ty też nie czytasz nic wstecz? Link do jego posta podałem dzisiaj w poście #95 o_O a generalny link do 'Shipping Movements' na forum TMC to chyba już ponad rok temu podawałem, jak jeszcze Mr Miserable go prowadził....
Czytam, czytam, ale widać trzeba przypominać bo nie wszyscy kojarzą ;)

rafko.sc

Zadomawiam się
A kliknąłeś link który podałem w tamtym poście? Nie lubię kopiować czyichś postów z innego Forum co zrobił kolega powyżej (jeszcze z nieudacznym tłumaczeniem przez translator i statek Morning Lena stał się np. Rano Lena ;)). Mapki były tylko zajawką dle ciekawskich.
Przepraszam uznałem że tak będzie szybciej, od razu wpada w oko ;)