To nie takie proste... dni się strasznie dłużą 🤣 gdzie ten statek? jak ustalić na którym jest moja?Dopółki statek nie bedzie blisko portu, to będzie cisza. Zachowajcie spokój![]()
To nie takie proste... dni się strasznie dłużą 🤣 gdzie ten statek? jak ustalić na którym jest moja?Dopółki statek nie bedzie blisko portu, to będzie cisza. Zachowajcie spokój![]()
Polecam się zapytać w wątku https://teslamotorsclub.com/tmc/threads/2025-shipping-movements.319517/page-206#post-8604465, tam praktycznie codziennie kolega wrzuca updateTo nie takie proste... dni się strasznie dłużą 🤣 gdzie ten statek? jak ustalić na którym jest moja?
W nr VIN jest zakodowany rok produkcji i wiele innych ciekawych rzeczyGdzie można znaleźć datę produkcji? VIN chyba tego nie przedstawia?
Rok modelowy…W nr VIN jest zakodowany rok produkcji i wiele innych ciekawych rzeczy
Jest na wysokości Angoli. GLOVIS SPLENDOR.To nie takie proste... dni się strasznie dłużą 🤣 gdzie ten statek? jak ustalić na którym jest moja?
Widac za wolno wioslowali, konczy sie era taniej sily roboczej 😛Niestety teraz płyną dłużej bo naokoło Afryki.
Mój lex płynął ponad 2 miesiące z Japonii.
Jest nawet dzien ja mam 11 styczen 2021Miesiąc i rok produkcji jest na świadectwie homologacji
Tylko to świadectwo dostajesz przed samym odbiorem (jak już zapłacisz w całości za samochód). Może jest jeszcze gdzieś opcja bezpłatnego sprawdzenia VINu, ale ja takiej nie znalazłem. Zapłaciłem ok. 60zł i miałem pewność, że samochód nie jest z poprzedniego roku. (BTW nie chodzi o Teslę)Miesiąc i rok produkcji jest na świadectwie homologacji