Dostawy I kw. 2025 roku

rafko.sc

Zadomawiam się
Ja zamawiałem 7 stycznia 2025 i po numerze VIN to produkcja 2025.
Zebrałem chyba wszystkie informacje i faktycznie wygląda na to, że auto płynie na statku Glovis Splendor (wypłynął 8 stycznia 2025) do portu Koper, przybycie 22 lutego o 19:00.
Jednak że znalazłem jeszcze jeden statek Nestor Ray który wypłynął 18 stycznia i ma zacumować 19 lutego w porcie Zebruge (Belgia). Być może auta zamówione po 8 stycznia to będą te ze statku Nestor Ray. Wydaje mi się że z obu tych lokalizacji statki trafiają na Europę w tym do Polski.

inter

Pionier e-mobilności
Zebrałem chyba wszystkie informacje i faktycznie wygląda na to, że auto płynie na statku Glovis Splendor (wypłynął 8 stycznia 2025) do portu Koper, przybycie 22 lutego o 19:00.
Jednak że znalazłem jeszcze jeden statek Nestor Ray który wypłynął 18 stycznia i ma zacumować 19 lutego w porcie Zebruge (Belgia). Być może auta zamówione po 8 stycznia to będą te ze statku Nestor Ray. Wydaje mi się że z obu tych lokalizacji statki trafiają na Europę w tym do Polski.
Tylko z Koper trafiają do Polski.
Wyjątkiem była dostawa Performance.

inter

Pionier e-mobilności
Numer VIN to tylko rok modelowy, dopiero w certyfikacie jest data produkcji.

inter

Pionier e-mobilności
Ktoś jeszcze czeka na kontakt od Tesli? W piątek zadzwonili, że będzie dobrze, ale jest poniedziałek i zero kontaktu, oczywiście się przypomniałem mailowo. Dam znać.
Dopółki statek nie bedzie blisko portu, to będzie cisza. Zachowajcie spokój ;)

rafko.sc

Zadomawiam się
Gdzie można znaleźć datę produkcji? VIN chyba tego nie przedstawia?