grissen
Zadomawiam się
A otrzymałeś już fakturę za samochód? U mnie na FV widnieje przewidywana data dostawy. I zgadzała się praktycznie w 100% z umówionym odbioremCześć wszystkim,
Mam pytanie do osób, które mają doświadczenie z odbiorem Modelu 3. Zamówiłem bazową wersję w kolorze białym 21.02. W aplikacji mam już pojazd zarejestrowany, wszystkie pola zaznaczone, czekam jedynie na umówienie terminu dostawy. W salonie nie potrafią mi powiedzieć, kiedy dokładnie będzie dostawa.
Czy ktoś z Was wie, jak wygląda ten proces? Kiedy zazwyczaj przyjeżdżają samochody do Ząbek – w jakie dni? I ile mniej więcej czeka się na odbiór po finalizacji formalności?
Z góry dziękuję za wszelkie informacje! 😊
Do tego polecam jednak miły kontakt z opiekunem w tesli. Mi od razu odpowiedział jeszcze w lutym kiedy spodziewają się dostawy. Ba! nawet chcieli mi przepiąć VIN jeśli zależałoby mi na modelu wyprodukowanym w 2025 r, gdy zapytałem o datę produkcji. (mój jest produkowany 31.12.2024). Zależało na czasie, więc było mi wszystko jedno (różnica w dostawie była ok miesiąca). Ponoć modele produkowane z 2025 mają być pod koniec miesiąca w Ząbkach. (chyba, że ktoś już z Was ma i może były też na lawecie wymieszane, a ja po prostu załapałem się jeszcze na stary)